Muziek & Entertainment voor ouderen

De Vreugdefabriek biedt zorginstellingen en seniorenorganisaties de mogelijkheid om een gezellige middag of avond te organiseren. Geheel afgestemd op de doelgroep verzorgen wij met onze muziek en entertainment een gezellige middag of avond.

De Krasse Knarren Show

Muziek /entertainment voor senioren. Tijdsduur 90 minuten.

Voor groepen vanaf 20 tot 250 personen. Grotere groepen in overleg mogelijk.

 

Bij binnenkomst worden de bezoekers getrakteerd op een stukje accordeonmuziek. Onze huis accordeonist tovert met 1 vinger de mooiste liedjes uit zijn Magic accordeon. Uw gasten komen hierdoor al meteen in de stemming.

In dit gezellige muziekprogramma nemen wij uw gasten mee naar de tijd van weleer. Met deze show verwennen wij het publiek met de hits uit het verre grijze verleden.

 

Tijdens het programma komen heel veel Oud Hollandse liedjes voorbij, maar ook de echte evergreens van die tijd draaien wij met veel plezier. Uiteraard zijn verzoeknummers van harte welkom. Wij beschikken over een muziekcollectie vanaf de jaren 30.

Voor een gezellige middag of avond boekt u dus de Krasse Knarren Show.

Deze show is eventueel uit te breiden met een extra groot decor.

Oudhollandse bingo!

Voor de liefhebbers van dit Oer Hollandse kansspel draaien wij tijdens de Krasse Knarren Show op geheel eigenzinnige wijze 1 of meerdere rondes van dit altijd weer spannende spel. (afhankelijk van de wensen van uw publiek). Natuurlijk zorgen wij voor leuke Hollandse prijzen.

Indien uw locatie beschikt over voldoende ruimte, kunnen wij zorgen voor een prachtige aankleding op en rondom het podium.

Ons geluid is dusdanig afgesteld, zodat een prettig gesprek aan tafel mogelijk is en uw gasten geen hinder zullen ondervinden van zware basgeluiden. Bij grotere ruimtes wordt het geluid over meerdere plaatsen verdeeld.