Onze dj’s te zien bij Down met Johnny

Onze dj’s van de Up & Down Discoshow zijn aanstaande woensdag te zien in het programma Down met Johnny. In dit programma kunnen mensen met een beperking een wens doen. Daarom stuurde dj Jan de Wit een brief naar Johnny de Mol. De wens van dj Jan was, een keer op te treden voor het grote publiek. Niet alleen … maar ook met onze dj’s Berrie, Vincent, Brian en Achmed.  Er werd al snel, positief gereageerd op de brief van dj Jan. Heel bijzonder natuurlijk aangezien er honderden wensen worden ingestuurd. Nadat er wat heen en weer was gemaild, kwam het verlossende telefoontje. Onze dj’s zouden gaan optreden voor heel veel publiek in een grote tent.

Het optreden

Dit optreden vond plaats in een megafeesttent in Klazienaveen. Hier vond het Megapiratenfestijn plaats voor ruim 8500 muziekliefhebbers. Onze dj’s hebben deze tent letterlijk op zijn kop gezet. Het publiek ging helemaal uit hun dak bij het optreden van de Up & Down Discoshow. Een daverend applaus en hard geschreeuw om een toegift klonk in de feesttent. Echter willen we verder hierover niks verklappen. In de tweede aflevering van Down met Johnny kunt u het zelf allemaal gaan zien. De uitzending is op woensdag 15 januari om 20.30 uur bij SBS 6.

Onze dj's     Onze dj's     Megapiratenfestival

Super organisatie

De organisatie had alles op en top geregeld. Het vervoer, een kleedkamer, kleding en catering.  Niet alleen het optreden maakte veel indruk op de jongens maar ook alles daaromheen. Bijvoorbeeld de kennismaking met bekende artiesten, het geweldige contact met Johnny de Mol en de aandacht van veelal het vrouwelijke publiek.

Graag willen wij Johnny de Mol, SBS 6, het productieteam van Talpa, Joyce van Leo Lukassen producties en het geweldige publiek enorm bedanken. Dankzij jullie is hiermee de droom van onze dj’s echt uitgekomen.

Kijk allemaal naar Down met Johnny, woensdag 15 januari om 20.30 uur bij SBS 6.

 

 

 

 

 

1 Reactie
  • Sonja jansen
    Geplaatst op 22:52h, 12 januari Beantwoorden

    Ga zeker kijken dj jan is mijn broertje wat leuk dat zijn wens uit komt

Geef een reactie