Statiegeld actie bij AH in Druten, helpt u mee?

De statiegeld actie bij AH in Druten is vandaag weer begonnen. Draagt u de Vreugdefabriek een warm hart toe? Steun dan onze stichting door uw statiegeld aan ons te schenken. Dit kan heel eenvoudig door uw statiegeld-bonnetje in de daarvoor bestemde bus te deponeren. Deze vindt u achterin de winkel die onlangs helemaal gerenoveerd is.

In de totaal vernieuwde winkel van Albert Heijn Druten kunt u tot 30 november uw statiegeld doneren. Hiermee helpt u ons om Vreugde te brengen bij de bewoners in de gehandicapten- en ouderenzorg.

Door de enorme bezuinigingen in de zorg is er weinig of zelfs geen budget meer voor leuke activiteiten. Dit terwijl bewoners van zorginstellingen dat juist zo hard nodig hebben. Met de Vreugdefabriek willen wij graag zorgen voor een stukje Vreugde bij deze mensen.

Voor zowel de gehandicapten als de ouderenzorg bieden wij interactieve muziekprogramma’s en activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de Krasse Knarren Show, de Heedoemeesjooow en de Belevenistafel.

Op dit moment zijn wij hard aan het sparen voor onder andere; Nieuwe apparatuur, decors en zeker niet onbelangrijk stellingmateriaal en rolcontainers.

Helpt u ons mee? Doe dan mee met de statiegeld actie van AH in Druten. Alvast heel erg bedankt.

U kunt de AH vinden op de Scharenburg 21 in Druten.

 

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie