Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

rondje europa is een hit

jul 23, 2024 | Nieuws | 0 Reacties

Ons nieuwste themafeest, ‘Rondje Europa’, is een enorm succes gebleken. Dit kunnen we concluderen gezien de aanvragen voor volgend jaar nu al binnenstromen.

Met deze show bieden we een gevarieerd vakantieprogramma aan voor zorgorganisaties. Het is niet alleen geschikt voor verpleeghuizen, woonzorgcentra en verzorgingshuizen in de ouderenzorg, maar ook voor zorginstellingen en dagbestedingen in de gehandicaptenzorg wordt deze show aanbevolen.

RONDJE EUROPA

Vakantie op eigen locatie

Afgelopen week verzorgden we een optreden voor ‘Beesd voor Elkaar’ in het Klokhuis te Beesd. Met meer dan veertig gasten maakten we een ‘reis’ langs landen zoals Spanje, Italië en Oostenrijk.

Entertainment

Gedurende de ‘vlucht’ organiseerden we een korte bingo en vermaakten onze entertainers de passagiers met diverse acts. Tijdens de veiligheidsinstructies ging alles mis, wat zorgde voor hilarische taferelen.

Muziek
Gezellige muziek is onmisbaar bij een echte vakantie. Daarom draaide onze dj de populairste hits uit de bezochte landen en een aantal verzoeknummers.

Het publiek zong enthousiast mee en er ontstond zelfs een polonaise op 10.000 km hoogte in het ‘vliegtuig’. Het was één groot feest.

RONDJE EUROPA

Hartelijk dank

De tijd vloog voorbij en bij onze terugkeer in Nederland moesten we helaas afscheid nemen van onze reisgenoten. Met een laatste polonaise sloten we ‘Rondje Europa’ af.

We zijn de organisatie zeer dankbaar voor de prettige samenwerking en de overheerlijke soep. Ook willen we onze vakantiegasten hartelijk bedanken voor de geweldige sfeer.

Heeft u interesse om ‘Rondje Europa’ te boeken of wilt u meer informatie? Vul dan alstublieft het contactformulier in.

Indien u geïnteresseerd bent in onze brochure en het programma-aanbod, kunt u een e-mail sturen naar info@devreugdefabriek.nl.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?