Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Uw verhaal

Wilt u ons en anderen laten weten wat uw ervaring met de Vreugdefabriek is? Deel dan uw verhaal met ons. Wij stellen dit zeer op prijs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw verhaal

Wilt u ons en anderen laten weten wat uw ervaring met de Vreugdefabriek is? Deel dan uw verhaal met ons. Wij stellen dit zeer op prijs.

Reviews

Geplaatst op 6 juni 2020

Het is al weer even geleden Bevrijdingsdag maar wat was het een leuk feestje voor de bewoners en begeleiding van Hollandia in Veenendaal. Top! Hartelijk bedankt!!!

 

 

Anjo

Geplaatst op 28 september 2019

Vanmiddag i n Rehoboth in Wapenveld
van jullie mogen genieten
Het was een fijne middag

Geplaatst op 22 september 2019

Zondagmiddag een keer wezen kijken bij de vreugdefabriek in Druten. Hoe leuk is dat had al veel gehoord van mijn oom die daar regelmatig foto’s maakt dus mijn nieuwsgierigheid was groot, er werden leuke spelletjes gedaan en veel gezongen en gedanst door diegene die daartoe in staat waren . Dus ik hoop dat ik nog een keer mee mag met een ander thema,want het was een leuke middag voor die mensen en ook voor mij !! Goed werk TOPPERS!!!

Groetjes, Petra

Petra Wien

Geplaatst op 28 september 2019

Vanmiddag i n Rehoboth in Wapenveld
van jullie mogen genieten
Het was een fijne middag

Geplaatst op 22 september 2019

Zondagmiddag een keer wezen kijken bij de vreugdefabriek in Druten. Hoe leuk is dat had al veel gehoord van mijn oom die daar regelmatig foto’s maakt dus mijn nieuwsgierigheid was groot, er werden leuke spelletjes gedaan en veel gezongen en gedanst door diegene die daartoe in staat waren . Dus ik hoop dat ik nog een keer mee mag met een ander thema,want het was een leuke middag voor die mensen en ook voor mij !! Goed werk TOPPERS!!!

Groetjes, Petra

Petra Wien

Geplaatst op 13 september 2019

Wat een speciale belevenis, zowel voor onze bewoners maar ook voor ons als medewerkers om zo veel reactie te zien bij onze bewoners. Het is een mooie ervaring, De vreugdefabriek kijkt naar wat bij welke bewoner past en stemmen hier alles op af. De sessie die we vandaag hebben gehad, is gewonnen door de zus van een van onze bewoners. Ik ben fan en het lijkt me zeker leuk om jullie een keer tijdens een vakantie dag van onze bewoners uit te nodigen.

Charlotte

Geplaatst op 15 september 2019

Muziek en actie = een belevenis! Dat maakten medewerkers van De Vreugdefabriek mogelijk. Wat mooi om te zien hoe rustige cliënten in actie kwamen bij de belevenistafel. Hoe anderen enthousiast werden door de muziek van de accordeon. Kippenvel!
De komst van de Vreugdefabriek was mogelijk door het winnen van een prijs bij Omroep Gelderland. Leuke actie! Dank!
Trudi

Trudi

Geplaatst op 15 augustus 2019

Weer een gezellige middag gehad voor onze bewoners met als thema Mexico, een zomerse vakantiesfeer.
Volgend jaar weer maar dan gaan we voor de Tiroler versie.
Bewoners en vrijwilligers worden er leuk bij betrokken.

Zorgcentrum Elisabeth, Beneden Leeuwen

 

Jeannette

Geplaatst op 15 juli 2019

Wij hebben een gezellige middag gehad met de vreugde fabriek. Vooral de belevenis tafel viel bij de bewoners erg in de smaak. Leuk om met deze tafel de spellen te doen en te zien hoe elke bewoner mee kan doen op zijn of haar eigen niveau. 

Herbergier Gouderak

Geplaatst op 12 juli 2019

Wat hebben wij een fijne middag mogen beleven met een zieke vriendin van ons.
De mensen van Vreugdefabriek zijn toppers!! Ze luisteren naar de mensen, voelen aan wat ze leuk vinden en toveren een glimlach op vele gezichten. Wat een normale middag lijkt wordt opeens omgetoverd tot een feestje!

De hele middag stond in het teken van plezier hebben met elkaar, mooie muziek, spelletjes maar bovenal ‘het ziek zijn’ vergeten. We hebben samen gelachen, gezongen en genoten van deze bijzondere momenten. Bedankt Vreugdefabriek, jullie doen je naam eer aan!
Bedankt een mooie herinnering voor de toekomst!

Verpleeghuis Heemhof Apeldoorn

Geplaatst op 09 juli 2019
Vorige week dinsdag is de Vreugdefabriek bij ons langs geweest en het was een erg geslaagde middag. Er werd met iedereen rekening gehouden en iedereen werd er bij betrokken op de manier die haalbaar was voor hem/haar. Je zag iedereen duidelijk genieten en er werd veel gelachen. De Vreugdefabriek is een echte aanrader!

King Arthur Groep Amersfoort

Geplaatst op 5 juli 2019

Jullie show in de Heemhof in Apeldoorn had sociale betrokkenheid, harde werkers met humor. Ik, ben nu nog 35 maar maandag 36 jaar vond het goed gaan.
Voor herhaling vatbaar.

Nien

Geplaatst op 27 juni 2019

Cliënten Dagcentrum de Wijngaerd en allen die aanwezig warren hebben genoten van jullie enthousiaste , opgewekte , afwisselende , super optreden. . iedereen was enthousiast en er werd mee gezongen, gelachen en mee gedaan met de bingo. Nogmaals het was super. !!!
Bedankt namens iedereen ( ook de chauffeur ) van Dagcentrum de Wijgaerd,

Taxichauffeur Dagcentrum de Wijgaerd,

Geplaatst op 21 juni 2019

Wij hebben vandaag een geweldige middag gehad dank zij de vreugdefabriek. Onze bewoners en cliënten van senioren partner de Wijngaerd en al onze vrijwilligers hebben ontzettend genoten. Wat een vrolijkheid, en positieve energie echt in 1 woord geweldig ??????????

Anita Voermans

Geplaatst op 19 juni 2019

Wil je een vrolijke interactieve middag voor bewoners verzorgen? Boek dan de knasse knarren show, succes verzekerd ?
Gisteren een heerlijke middag gehad met de bewoners van Crimpenersteyn. Onder het genot van een drankje en een hapje hebben ze zich vermaakt met o.a. oud hollandse muziek en een bingo.
Bedankt Jan en Suzanne.voor jullie enthousiasme.
Gr. Mirjam, AON

Mirjam

Geplaatst op 18 juni 2019

Gisteren is de Vreugdefabriek in ons woonzorgcentrum komen optreden. Zowel de bewoners als wij hebben er enorm van genoten! Het was een heel leuke namiddag met leuke activiteiten en leuke muziek. De bewoners hebben er vandaag nog enthousiast over naverteld! Bedankt voor deze leuke namiddag!

Evi, rusthuis Salvator Hasselt (B)

Geplaatst op 11 juni 2019

Vorige week dinsdag hadden wij op dagcentrum ’t Hof een familiedag. Nadat we ’s ochtends eerst hadden genoten van een eigengemaakte high tea, hadden we een zeer geslaagde middag met en mededoor De Vreugdefabriek. Het was een zeer energieke middag vol met muziek en spelletjes. Ze speelde heel goed in op de verschillende niveau cliënten die wij hier op het dagcentrum hebben. Het was hierdoor een zeer geslaagde dag voor iedereen!
Groetjes van alle cliënten, familieleden en medewerkers van DC ’t Hof Hartekampgroep

Monique Demmers, Hartekampgroep Heemskerk

Geplaatst op 24 mei 2019

Vandaag is de vreugdefabriek bij ons op locatie geweest. Onze bewoners hebben genoten van een leuke muzikale middag, een leuk huisoptreden met o.a. de belevenistafel, accordeon en verschillende soorten muziek.
Een geslaagde en leuke middag!
Groetjes,
Bewoners en team het Havezatenhuis Hengelo

Britt Eerdman, Havezatenhuis Hengelo (O)

Geplaatst op 20 april 2019

Afgelopen zondag ben ik met drie jongeren van onze woning (sheerenloo) naar de Jostiband geweest in de vereniging. Natuurlijk niet alleen voor de Jostiband maar ook om de jongens van de DJ-club te zien draaien in het voorprogramma en de pauze. En jongens, echt waar…… DAT WAS FANTASTISCH!!!
Na weken voorbereiding en een klein beetje bijkomende spanning hebben twee jongens van onze woning opgetreden met de DJ-club. Beide mochten ze ieder een eigen nummer doen. Het was geweldig om te zien. Ze kregen alle (1200!!!!!) mensen mee in de gezellige feestsfeer.
Ik maar ook onze bewoners hebben enorm genoten!!!!!!
Ga zo door, toppers!
Lieke (begeleider sheerenloo)

Lieke, 's Heeren Loo

Geplaatst op 18 april 2019

Ik heb leuk gedraaid met de Vreugdefabriek bij de Jostiband. Interview met Jochem van Gelder was heel erg leuk. Ik heb met hem gesproken. Ik heb met Stef naar de Jostiband gekeken. Groetjes dj Berrie.

DJ Berrie

Geplaatst op 17 april 2019

Nogmaals wil ik zeggen hoe goed en leuk jullie zijn !! Super ook jullie begeleiders
Zondag genoten jullie en wij in Nijmegen geweldig ga lekker door met genieten samen en petje af voor jullie allemaal

Jeroen

Geplaatst op 17 april 2019

Hallo leuke mensen van de Vreugde fabriek, we hebben afgelopen zondag in Nijmegen ontzettend genoten van jullie alle maal het was super gaaf en jullie met de begeleiders zijn super zet hem op en geniet van alle dingen die jullie doen en gaan doen ???????????????

Geplaatst op 17 april 2019

Beste allemaal,
Vanaf de eerste tot de laatste minuut was het afgelopen zondag feest in De Vereeniging te Nijmegen. Het enthousiasme en plezier spatte er vanaf. Misschien komen we elkaar bij een concert nog wel eens tegen. Hartelijke groeten, mede namens de orkestleden en medewerkers, Lyan Verburg Jostiband Orkest.

Lyan Verburg, Jostiband

Geplaatst op 19 maart 2019

Hoi Jan, Suzanne en onze eigen DJ’s van de Up & Down Discoshow.
Bedankt voor jullie enthousiaste en fijne optreden afgelopen zondag bij sHeerenLoo Druten!
We hebben weer veel vrolijke gezichten gezien, dansende mensen en een tijd die veel te snel voorbij leek te gaan.
Super weer!!

Mieke

Geplaatst op 13 februari 2019

Vorige week kwam Jan Vos van de Vreugdefabriek bij ons langs. Omdat wij een woonlocatie zijn met 12 bewoners kwam Jan alleen. Maar wat hebben we een gezellige ochtend gehad. Jan heeft accordeon gespeeld, allerlei liedjes kwamen voorbij.

Ook deden we met z’n allen een muziekkwis waar fanatiek aan mee werd gedaan. Tijdens alle muziek werd er of meegedaan met muziekinstrumenten of er werd heerlijk gedanst. Al met al een hele geslaagde ochtend!!!

Zorgcentrum de Waerden, Alkmaar

Geplaatst op 11 februari 2019

Afgelopen zaterdag verzorgde De Vreugdefabriek een huiskameroptreden bij ons in verpleeghuis Sonneburgh. Tijdens het klaarzetten van de installatie en andere spullen was er al een interactie met de bewoners. Mooi om te zien dan dit in alle rust gebeurde. De kostuums brachten een glimlach en de nodige gesprekken op gang, de Lp’s die te voorschijn kwamen en gedraaid werden als de accordeonmuziek waren goed op de doelgroep afgestemd en zorgde voor een fijne sfeer en riepen herinneringen op naar vroegere tijden. Een van de bewoners zei dat het leek op de bruiloftsfeestjes van vroeger.
Kortom een fijne middag om op terug te kijken.

Verpleeghuis Sonneburgh

Geplaatst op 09 februari 2019

Onze bewoners,bezoek en verzorgers hebben genoten van de muzikale middag.
In het verpleeghuis Sonneburgh in Rotterdam.

Geplaatst op 29 december 2018

Wat een prachtig initiatief! Mensen blij maken is het mooiste wat er bestaat. Jullie dragen daar een belangrijke steen aan bij. Mooi werk! Ga zo door!

Natasja Hendriks

Geplaatst op 03 december 2018

Vrijdag 30 november mocht ik, Carla Buntsma( Contactclown Toet ) , een kijkje nemen bij de Krasse Knarre Show van de vreugdefabriek in Zorgcentrum Heemswijk.
Ik werd meteen welkom geheten door Marloes en Conny.
Wat een leuke ,blije show. Er hing een hele gezellige sfeer waar de mensen van genoten.
Er werd veel gedanst. Ik kon het ook niet laten hoor.
Zo heeft iedereen van elkaar kunnen genieten.
Het was SUPER!

Contactclown Toet

Geplaatst op 01 december 2018

Gisteren was de Vreugdefabriek te gast in woon zorgcentrum Heemswijk in Heemskerk.Mijn collega en ik van het activiteitenteam waren ontzettend enthousiast over de middag, Vooraf werden wat dingen met ons doorgesproken om erachter te komen wat wel of niet zou werken bij onze doelgroep. De sfeer werd supergoed aangevoeld en er werd goed ingespeeld op de reacties van de bewoners.

Er werd gezongen, gedanst, allerlei attributen werden tevoorschijn gehaald en niet te vergeten de leuke foto en filmpresentatie op de beamer met een compilatie van herkenbare plekken in Heemskerk. De bewoners hebben genoten en wij ook! Zeker voor herhaling vatbaar!! Nogmaals bedankt en groeten van Marloes en Conny.

Maloes en Conny, zorgcentrum Heemswijk

Geplaatst op 30 november 2018

Vandaag, vrijdag 30 november was de Vreugdefabriek te gast in woonzorgcentrum Heemswijk te Heemskerk met de Krasse Knarren show.
Deze middag was ik werkzaam als gastvrouw foyer en heb gezien hoe onze bewoners geweldig genoten hebben van de leuke show met voor hen herkenbare muziek.
Er werd volop gedanst en meegeklapt, je zag ze stuk voor stuk ontzettend genieten, en toen ze ook nog muziekinstrumenten in de hand kregen ging het dak er helemaal af.
Een heerlijke middag voor onze bewoners, maar ook voor de medewerkers om iedereen zo blij te zien!

Woonzorgcentrum Heemswijk,Heemskerk

101 Reacties

  1. Carla de Pree

    Vanavond hebben de dames van de “Vriendenclub” in Druten geweldig genoten, mee gezongen én gedanst op muziek die de mannen van de DJ-club voor ons draaiden.
    Hartstikke bedankt hiervoor!

    Antwoord
  2. Karen Smeenk

    De Vreugdefabriek was onlangs op bezoek bij Woonzorgcentrum Robijnhof in Leiden om de bewoners op een feestelijke middag te trakteren. En feestelijk was.! De handen gingen op elkaar en de voetjes van de vloer. Rolstoelen gingen swingend op kop van de polonaise. Enfin, het was een dolle boel en een middag om nooit te vergeten, aldus veel bewoners. De Vreugdefabriek doet haar naam eer aan! Zeker voor herhaling vatbaar.

    Antwoord
  3. Nel Noorland

    Goedemorgen,
    Hartelijk dank voor het optreden voor onze bewoners op wereld Alzheimer dag.
    De bewoners hebben genoten.
    Wij hopen elkaar nog te zien!
    M.v.g.. Nel Noorland
    Zorgcentrum De Zevenster

    Antwoord
  4. Johanna

    Bericht inhoud:
    beste mensen,

    als beloofd een berichtje.
    wij de ouderen hebben enorm genoten van jullie optreden.
    op 20- 09- 2018.
    ik zou zeggen het is een aanrader,tot de volgende keer

    met groet ,johanna.

    Antwoord
  5. Astrid Wickel

    Op Alzheimer dag heb ik met mijn man en de andere patiënten
    een optreden van Uw accordeonist en de Clown bijgewoond,
    In de Zevenster.

    Het was een zeer geslaagde middag, we hebben met zijn allen
    genoten.

    Met vriendelijke groet en dank,
    Astrid Wickel

    Antwoord
  6. Agink Berwary

    Wij hebben afgelopen zaterdag 15 september genoten van de Krasse Knarrenshow in het teken van Mexico en Oud Hollands muziek. Onze gasten, Zonnebloem Almere, hebben genoten! Het was een hele leuke show voor de ouderen, het geluid was precies goed. Niet te hard en niet te zacht. Er zat veel variatie in het programma, dit maakte het voor de gasten verassend leuk. Wij willen jullie nogmaals bedanken voor de super middag en complimenten!

    Antwoord
  7. Monica Blom / - Zonnebloem Afdeling Schijf

    Op 13 september hebben wij het genoegen gehad om deze krasse knarrenshow te mogen beleven. En wij , zonnebloem afdeling schijf, kunnen zeggen dat het erg leuk was. Mensen waren dik tevreden, qua variatie in spelen, waardoor het steeds weer verassend was. De show is gericht op de oudere mens en dat was erg fijn. Het volume was aangepast aan de gevoelige oren in de zaal, niemand heeft dan ook geklaagd dat het geluid te hard was. Complimenten hiervoor. Mocht u op zoek zijn naar een leuke middag voor een groep ouderen dan is dit zeker aan te bevelen.

    Antwoord
  8. Mieke van Oijen

    Vandaag hebben wij drie enthousiaste mensen mogen ontvangen met hun heedoemeesjoow.
    Geweldig om te zien hoe jullie iedereen op hun eigen individuele manier laten genieten.
    Dank jullie wel, namens alle mensen bij ‘s HeerenLoo Druten!!

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel voor de leuke reactie, wij vonden het ook heel gezellig. Wij hebben ook genoten van al die blije en vooral vrolijke mensen.

      Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer.

      Antwoord
  9. Nina van Dijk

    Afgelopen woensdag waren jullie bij ons in Sorghvliet. Heel fijn om te zien hoe onze bewoners enorm genoten van de krasse knarre show. De sfeer zat er goed in! Zelfs bewoners die normaal liever niet aanwezig zijn bij zo’n activiteit deden nu gezellig mee. Leuk hoe jullie onze bewoners activeerde! Bedankt.

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel voor je leuke reactie. Wij vonden het ook heel gezellig met al die vrolijke bewoners. We komen graag nog een keer terug bij Sorghvliet of een andere locatie van jullie organisatie. Bedankt voor de prima ontvangst en hele fijne samenwerking.

      Antwoord
  10. Jolanda Bezuyen

    Hallo,

    Gisteren zijn jullie met de beleveningstafel bij ons in het zorgcentrum NNCZ, locatie Wolfsbos geweest.
    Ik had dit gewonnen via FB, samen met een collega. De bewoners hebben hier erg van genoten.
    Wat een fantastische tafel is het. Ik wist niet dat er zoveel mogelijkheden op zaten.
    We gaan ons best doen om zo`n tafel voor de mensen te regelen, zodat ze er vaker plezier van kunnen
    beleven.

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel Jolanda. Het was voor ons ook heel mooi om te zien hoe de bewoners genoten van de Belevenistafel. Hopelijk kunnen jullie voor deze mensen binnenkort die geweldige tafel aanschaffen. Ik hoorde een bewoner zeggen: een geweldige magische tafel. Veel succes ermee. en bedankt voor de goede ontvangst.

      Antwoord
  11. Jan Vos

    Dank je wel voor je leuke bericht. Jeanette. Wij vonden het ook heel leuk om bij jullie te mogen zijn met de belevenistafel. Wij komen graag nog een keer bij jullie terug, Bedankt voor de goede ontvangst en fijne samenwerking.

    Antwoord
  12. jeannette kip

    Vandaag zijn jullie geweest met de belevingstafel in het jannes van der sleedenhuis locatie de vecht.
    Wat een belevenis en wat reageerden de bewoners leuk en enthousiast en wat een lol hebben ze gehad
    Namens mij , personeel en bewoners, dank jullie wel voor deze geweldige morgen, want ook wij hebben er van genoten.
    Vriendelijke groet Jeannette Kip

    Antwoord
  13. Jan van Baren

    Ruim 150 Cliënten van Internos Thuiszorg genoten zichtbaar van een heel gevarieerde Krasse Knarren Show.

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank u wel voor uw berichtje, fijn om te lezen dat de cliënten hebben genoten.

      Antwoord
  14. Jan Vos

    Vrijdagmiddag 8 juni een georganiseerde middag van thuis zorg Internos …werdt op geluisterd door de vreugdefabriek wat een groot succes werd met deze mensen van vermaak.geweldig bedankt…mevr van der Ham

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank uw wel voor uw leuke berichtje. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de Krasse Knarren Show.

      Antwoord
  15. HT van der Ham

    Het was een gezellig middag van de thuiszorg Internos voor de cliënten ..deze werd gezellig gemaakt door de vreugdefabriek wat was er een plezier in de zaal in dordrecht ..de stemming zat er goed in met gezellig oude muziek ..bedankt mevr..van .der Ham

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank u wel voor uw leuke reactie. Fijn om te lezen dat de oude muziek goed bevallen is. Wij vonden het ook heel gezellig.

      Antwoord
  16. Carolien van Son

    Op 23 mei jl. waren jullie bij ons op de Harmonika met de belevenistafel. Dat was voor de cliënten inderdaad een belevenis.! Het leuke was dat er voor iedereen wat wils was en ze dus ook allemaal mee konden doen. Of zoals een van onze cliënten zei; gaaf joh!

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank u wel voor dit leuke bericht. Ook wij hebben genoten toen we al die blije gezichten zagen. We vonden het prachtig om te zien hoe cliënt T. in eerste instantie niet mee wilde doen en op afstand alles gade sloeg. Na verloop van tijd deed hij wel mee met veel enthousiasme. Daar doen we het voor. Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer.

      Antwoord
  17. F.van Kooten

    de vreugdefabriek gaf bij ons voor de senioren een voorstelling.
    dit was uniek, gezellig veel humor en zeer gevarieerd .
    dit is een aanrader

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank u wel voor de leuke reactie. Wij vonden het ook heel gezellig in de Meerpaal in Ede.
      Wat ons betreft, graag tot ziens.

      Antwoord
  18. José

    Wouw ze zijn geweest. De mensen van “de Vreugdefabriek” met de belevenistafel in Sambeek. Ja ja ze hebben dit kleine dorpje gevonden. En jawel de tafel kon door de deur, nadat hij bijna helemaal gedemonteerd was. maar de cliënten hebben even kunnen genieten van de belevenistafel. Hij is voor elke cliënt super, voor de een is dat de muziek, Nederlands of jaren 60, 70, de ander is een puzzel maken of een foto open vegen. Kei moi. We hebben genoten.

    Antwoord
    • Jan Vos

      Onze vrijwilligers komen met hun programma’s en activiteiten door heel Nederland. Dus ook in kleinere dorpjes en zelfs in Sambeek. Fijn dat de mensen ervan hebben genoten. Jullie bedankt voor de gastvrijheid.

      Antwoord
  19. Astrid van Griensven

    Een cliënt van zorgcentrum Oranjehof in Buren had via Facebook een demonstratie van de belevingstafel gewonnen.
    Op maandag 14 mei hebben we met een grote groep cliënten kunnen zien en zelf kunnen beleven wat die tafel met je doet.
    Erg leuk, vele verschillende mogelijkheden, voor ieder wat wils. Dus een succesvolle ochtend. Bedankt voor de demonstratie en wie weet tot ziens.

    Antwoord
  20. Rianne Pulles

    wauw,

    wat een ervaring van de belevenistafel met de mensen van Dahliahof, de oudjes van mijn dochter, prachtig om te zien hoe de mensen er op reageren. Het spelletje met de stippen op de lieveheersbeestjes vond ik geweldig. de mensen vonden het mee zingen met de liedjes van vroeger. blij dat ik het aan hun afdeling mocht geven en ik mee mocht kijken. met een lekkernij er bij hebben de oudjes en hun familieleden allen op hun manier genoeten

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank u wel voor deze mooie reactie. Heel fijn dat alle mensen er van hebben genoten. Heel leuk dat u erbij was, dank u wel.

      Antwoord
  21. Marieke Pulles

    Afgelopen donderdag middag is de belevenistafel geweest bij ons op Dahliahof in Merefelt in Veldhoven. Mensen hebben ieder op hun eigen manier genoten. Mooi om te zien dat ze een lach op hun gezicht kregen. Familieleden die aanwezig zagen dat vader, moeder, echtgenoot zat te genieten. Alleen merkte we wel dat mensen in een rolstoel toch moeilijk het konden zien op de tafel.

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel voor deze leuke reactie. Het is voor ons iedere keer weer een feest om mensen Vreugde te brengen met de Belevenistafel. We vonden het heel leuk om bij jullie te zijn en wat ons betreft, graag tot een volgende keer.

      Wat betreft het zicht op de Belevenistafel, Precies boven de tafel hingen grote lampen. Hierdoor weerkaatste het licht op het beeldscherm van de tafel. Helaas konden die lampen niet worden uitgeschakeld. Hier zullen wij een volgende keer zeker rekening mee houden. Nogmaals bedankt voor de goede ontvangst en gezelligheid.

      Antwoord
  22. Marjan

    Wat hebben we een leuke middag gehad met De Vreugdefabriek! Ze waren voor het eerst in Tiel maar zeker niet voor het laatst!

    Groetjes, Marjan

    Recreatie ’s Heeren Loo Tiel

    Antwoord
  23. Rieki de Boer

    Graag willen we jullie even bedanken voor de leuke uitleg over de Belevenistafel. Onze bewoners van De Eigenwaard en De Vaste Burcht in Rossum GLD hebben genoten, de bewoners werden al meteen enthousiast , zeker voor herhaling vatbaar, bedankt.

    Rieki de Boer

    Antwoord
  24. Noa vos

    Gisteren hele leuke activiteit gehad met de belevenistafel voor dementerende ouderen in het Kulturhus in Lienden. De mensen hebben genoten!De belevenistafel is echt een aanrader als activiteit in de ouderenzorg.

    Graag willen wij de Vreugdefabriek bedanken voor de gezellige ochtend.

    Groetjes Froukje en Noa

    Antwoord
  25. Ger de Heus

    Hoi Jan en Susanne,
    Zoals je wel gezien hebt op Facebook hebben de senioren van KBO van Deest erg genoten van deze gezellige carnavalsmiddag georganiseerd door de KBO met medewerking van de VREUGDEFABRIEK het was super gezellig

    Antwoord
  26. Dorien

    Vanavond hebben we gebruik gemaakt van de belevenistafel.
    Iedereen was super enthousiast en onze cliënten deden actief mee.
    Het is zeker voor herhaling vatbaar.Bedankt Jan en Suzanne.

    Antwoord
  27. Jo vd Velden

    Hoi Jan en Susanne,
    Zoals je wel gezien hebt op Facebook hebben de mensen van de KBO van Deest erg genoten van deze gezellige carnavalsmiddag georganiseerd door de KBO met medewerking van de VREUGDEFABRIEK het was super gezellig

    Bedankt Jan en Susanne

    Antwoord
  28. Antoon Wulms

    Dinsdag 13 februari, seniorencarnaval in Deest goed, georganiseerd door de KBO met een mooi en een zeer gezellig optreden van de Vreugdefabriek van Jan Vos.

    Antwoord
  29. Hennie Ritmeijer

    Wij zijn in de Bogerd in Druten (TOP 2000) en bij Pauli,s in Druten tijdens de nieuwjaarsreceptie geweest. Wat was dat leuk.
    De 3 DJ,s waaronder mijn broer Berrie maakten er een muzikaal feest van. Geweldig genoten.. Jan Vos was top..

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel voor je leuke berichtje. Heel fijn dat jullie hebben genoten, dankzij de geweldige dj’s van de Up & Down Discoshow.
      Graag tot een volgende keer.

      Antwoord
  30. Jamie brink

    Vandaag een heel mooi optreden gehad in het verpleeghuis wzh oosterheem.
    Alle bewoners van de afdeling hebben gezongen, genoten en het heerlijk naar hun zin gehad ! Bedankt hiervoor

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel Jamie voor jouw leuke reactie. Het was inderdaad een heel gezellig feestje bij jullie in Zoetermeer. Ook wij hebben genoten van de bewoners die allemaal vrolijk meededen. Prachtig om te zien hoe zij op de dansvloer stonden te swingen op Rock & Roll muziek.
      Wat ons betreft heel graag tot een volgende keer. Dank je wel voor de fijne samenwerking en goede ontvangst. Groetjes Suzanne en Jan.

      Antwoord
  31. Saskia van Uden

    Wat was het fijn afgelopen donderdag. Jan Vos was bij ons in zorgcentrum de Kasteelhof met de belevenistafel.
    Het was voor het eerst dat onze bewoners hier mee kennis maakte en wat waren ze enthousiast.
    Maar ook wij zelf werden heel enthousiast over dit product. de mogelijkheden zijn eindeloos en voor elke doelgroep geschikt.
    Nu gaan sparen om er zelf een aan te schaffen……….

    Antwoord
  32. Gerry janssen

    Bedankt voor de gezellige middag met de krasseknarrenshow
    Iedereen heeft genoten
    Kbo Puiflijk

    Antwoord
  33. Marian van Mook

    Ik sluit me aan bij Jan en Ans. Als vrijwilligster van een bewoonster van `s Heerenloo Druten heb ik de Heedoemeesjooow mee mogen beleven.
    Het was voor mij zelf ook genieten, alleen al door al die ontspannende en stralende gezichten van de bewoners te zien. Het plezier spatte er van af.
    Mijn complimenten. Ga zo door Jan, Suzan en Gijs, jullie zijn toppers !!

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel Marian, we vinden het ook geweldig om dit te mogen doen. We doen het dan ook met liefde en plezier.

      Antwoord
  34. Jan van Heumen

    Zondag 29 okt.
    Het was weer een gezellige middag in de parasol van het dag activiteiten centrum ” De Regenboog” te Druten. Met voor ieders wat wils. Mee zingen of dansen op Hollandse meezingers en prijzen winnen met verschillende spelletjes. We hebben er van genoten. Jan, Susan en Gijs bedankt voor de muzikale noten en het enthousisme waarmee jullie werken. Volgend jaar weer!!!

    Afz. Afd. Recreatie ’s Heerenloo Boldershof Druten
    Jan en Ans

    Antwoord
  35. Jan Vos

    Twee weken geleden waren jullie bij ons in Zorgcentrum de Kasteelhof te Druten.
    Wat een feest hebben Jan en Susan ervan gemaakt! Bewoners en gasten waren allen zeer enthousiast over de Krasse Knarren Show.
    Bewoners hebben het er de hele week nog over gehad hoe leuk het wel niet was. Bedankt voor de geweldige show!

    Saskia

    Antwoord
  36. Stichting Sport en Spel

    De discoavond van 7 oktober 2017, voor mensen met een beperking, is door jullie muzikale bijdrage en entertainment een feest geworden.
    Een echte aanrader!!!.
    Nogmaals hartelijk dank.
    Maaike

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel Maaike voor je leuke berichtje. Wij vonden het ook heel gezellig en hebben genoten van al die dansende en feestende mensen.
      Daar doen we het allemaal voor. Wat ons betreft, graag tot een volgende keer.

      Antwoord
  37. Campanula Mimosa

    Bedankt voor de geweldige middag! Onze bewoners hebben enorm genoten van jullie vreugde!!
    Complimenten van de familieleden, ze waren erg enthousiast.

    Nogmaals bedankt!
    Tot de volgende keer.

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel voor jouw leuke reactie. Fijn om te horen dat jullie bewoners en hun familie het zo gezellig hebben gehad.

      Wat ons betreft, graag tot een volgende keer. Suzanne, Gijs en Jan

      Antwoord
  38. Edwin en Mariette

    Hallo Jan en Suzanne

    Bij deze willen we jullie bedanken voor de gezellige middag die jullie aan elkaar gedraaid en gesproken hebben in Almere..
    De enthousiasme die jullie uitstralen sloeg over op het publiek.
    Ook onze muziek waren jullie bereid om mee te helpen Dank daarvoor.

    Een vrolijk duo voor jong en oud…

    Mvg Edwin en Mariette

    Antwoord
  39. Tiny tromp- Bizot

    19-mei hebben we in het buurtcentrum cartoon een gezellige middag gehad van de zonnebloem
    de muziek was fantastisch het steil dansen met rolstoel was grandioos mooi
    ik zelf houd het dansen niet zo lang vol, maar ik ben wel voortdurend op de dansvloer geweest
    Doen ik thuis kwam kon ik niet meer ,ik heb mij heerlijk uit geleefd zo als ik dat noem .Mij hartelijke voor de gezellig middag
    en ik hoop dat ik jullie nog eens weer ziet .

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel Tiny voor je leuke reactie. Fijn dat je het zo leuk hebt gehad en lekker hebt gedanst. Wie weet zien we elkaar nog eens bij een optreden van De Krasse Knarren Show.

      Antwoord
  40. Jan Vos

    Mooie show met vrolijke presentatie. De herkenning van muziek die gedraaid werd zorgde voor een glimlach, een herkenning bij de één, de ander zong en deinde mee of er werd gedanst. De atributen vielen ook goed, zoals het stuur met fietsbel (als ik 2 maal met mijn fietsbel bel…) de oranje pruik (meisjes met rode haren) etc
    Wat ik kon zien was dat onze bewonerz hiervan genoten hebben…top voorstelling
    Met humor en een lach door jullie gebracht
    Jan, Gijs en Suzan, bedankt! Gr. Ilse

    Antwoord
  41. Charles Goevaers

    50 jarig bestaan van het vakantiehuis de Sprinkhaan!

    Donderdag 20 april is het 50 jarig bestaan van het vakantiehuis de Sprinkhaan gevierd. Bij die gelegenheid is het dierenverblijf officieel heropend. Het dierenverblijf was aan vernieuwing toe en de medewerkers van Eindhoven Airport N.V. hebben er mede voor gezorgd dat dit gerealiseerd is. Sinds de oprichting in 1967 heeft de Sprinkhaan meer dan 50.000 kinderen ontvangen. Het park draait volledig op vrijwilligers.

    De Sprinkhaan, gelegen in de bossen bij Oirschot, biedt jongeren met een beperking een fijne omgeving om volop plezier te maken. Het terrein van de Sprinkhaan bestaat onder andere uit een gebouw met een huiskamer, keuken en slaapplaatsen, een verwarmd zwembad, een hobbyruimte, een speeltuin en een dierenverblijf.

    Mede door de inbreng van De Vreugdefabriek is het zeer geslaagde middag geworden. Bedankt hiervoor.

    Antwoord
  42. Annet Opperman

    Hoi gezellige mensen
    Ik vind t geweldig dat jullie op Zideris waren
    Ik ben daar vrijwilligster. En heb genoten van jullie .
    Net als de cliënten die er waren .
    Echt super gezellig .ik hoop jullie snel weer ergens te treffen .
    Ga zo door !!!!

    Groetjes Annet Opperman

    Antwoord
  43. Ans den Boer

    Lieve mensen van de Vreugdefabriek, wat een geweldige soosavondavond hebben jullie ons gegeven bij Zideris Rhenen met jullie Heedoemeesjooow. Wat hebben we allemaal genoten. BEDANKT!!! Heel vel succes met jullie optreden.
    Groeten Ans den Boer..

    Antwoord
  44. Jan Vos

    Op 27 januari jl. was er een disco en karaoke avond voor een groep verstandelijk beperkte mensen die wonen en zorg krijgen op verschillende woonlocaties van zorgverlener Philadelphia.
    Er waren zo’n 50 mensen per autobus gekomen uit een vijftal plaatsen in Brabant.. Het feestje vond plaats bij kasteel Maurick in Vught.
    Het was een geweldige avond! Wat mij als vader van een van de deelnemers zo opviel was dat de dame en mannen van ‘De Vreugdefabriek’ zo veel vreugde hebben losgemaakt bij de deelnemers.
    De manier waarop ze met hen omgingen, hen begeleidden bij karaoke optredens, hen stimuleerden en hen benaderden alsof ze zelf de professionele begeleiders waren, was voor mij verrassend!
    Eindelijk eens mensen die de gave en de vreugde kennen van het omgaan met mensen met een verstandelijke beperking! Hun naam doet hen eer aan!
    We hebben allemaal volop genoten van muziek, optredens van de deelnemers, polonaises en de warme sfeer!
    Het was een vreugde om ‘De Vreugdefabriek’ bij ons te hebben!
    Niek van Exel, vader van Lydia

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel Niek voor deze mooie woorden en complimenten. We doen het allemaal met heel veel liefde en plezier, maar vooral met ons hart.
      Het is het mooiste wat er is, mensen blij maken met muziek en entertainment. Nogmaals dank je wel.

      Antwoord
  45. Jan Vos

    Afgelopen vrijdagavond heeft de Vreugdefabriek een geweldige Heedoemeesjoooowww gegeven in kasteel Maurick voor de cliënten van Philadelphia Zorg, subregio Brabant. We kijken terug op een spetterende feestavond, dankzij de Vreugdefabriek!
    https://philala.nl/

    Antwoord
  46. Roos Carlier

    Wat hebben we een ontzettend leuke middag gehad met de krasse knarreshow .alles werd uit de kast gehaald om ons te vermaken. Leuk decor, attributen en kleding .
    de bingo is een leuk element en moeten jullie zeker blijven doen. er is steeds interactie met de bewoners , af en toe een geintje en aanraking of een lief woord.
    kort om een geslaagde middag., weer eens iets anders dan een artiest of koor die we hier regelmatig hebben.
    Volgend jaar staan ze weer bij ons op het programma !

    Antwoord
  47. Top2000 Maas & Waal

    Vrijdag 30 dec. hebben de DJ’s Jan en Berry mooie nummers gedraaid in ’t TOP2000 Café Maas & Waal. Er werd gezellig meegezongen en gedanst.
    Jullie waren geweldig, TOP!!! Mede dankzij jullie is ’t ’n geslaagd evement geworden. Onze dank hiervoor ????????????????????????????.
    Groetjes de organisatie Niels, Jan & Roos

    Antwoord
  48. carla janssen

    De de clienten hebben vanmiddag ontzettend genoten bij de bogerd in Druten bij het Maas en Waal Top 2000 café. Daar werden door de vreugdefabriek platen gedraaid uit de Top 2000!
    Dank je wel voor de leuke middag!

    Antwoord
  49. Annet Opperman

    Hallo gezellige mensen
    Ik wil even zeggen dat ik t erg gezellig vond bij Zideris Rhenen bij de kerst tocht .
    Super DJ’S ???????? super leuke kerst muziek vooral shakin Stevens 🙂 .
    Ik wens jullie heel veel succes ….
    Hele fijne kerstdagen en een goed en gezellig 2017

    Gr Annet Opperman
    Vrijwilligster zideris rhenen

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel Annet voor je leuke berichtje, fijn om te horen dat je het leuk hebt gehad. Ik zal jouw berichtje doorsturen naar DJ Arjan en DJ Jan van de Up & Down Discoshow.

      Jij ook hele fijne dagen en een gezond en vooral Vreugdevol 2017.

      Antwoord
  50. Jurrie de Vries

    9 november bij ons in verzorgingshuis het Dijkhuis in Bathmen genoten van jullie Krasse knarren show! Veel gezelligheid, plezier, en wat kunnen jullie goed inspelen op het publiek. Top middag! Groet, Jurrie de Vries, aktiviteitenbegeleider

    Antwoord
  51. Stichting Bolderpop

    Afgelopen zondag 16 oktober in Active Partyworld te Druten hebben jullie (De vreugde fabriek) samen met DJ Arjan en DJ Berrie een geweldig optreden verzorgd in het voorprogramma van Bolderpop en dat ook nog eens belangeloos. Superrr!!! Mede dankzij jullie optreden is het een geweldig feest geworden. Heel veel dank hiervoor. Namens Stichting Bolderpop: Jan en Ans

    Antwoord
  52. Jan Vos

    Afgelopen zaterdag hebben jullie in het Bruin cafe van Padua een hele gezellige middag verzorgd voor onze mensen. Het was supergezellig en ook de bingo viel bij iedereen in een goede smaak.Ga zo door het is toch prachtig om andere mensen te vermaken. Bedankt voor de gezelligheid.Groetjes van mij Hetty die de drankjes achter de bar verzorgde.

    Antwoord
  53. Organisatie Rollatorloop 2016

    Wij hadden de Krasse Knarrenshow te gast op 7 september 2016 tijdens de jaarlijkse Nationale Rollatorloop. De deelnemers hebben genoten en geswingd op de afwisselende en herkenbare muziek van door de jaren heen.

    Hartelijk dank voor jullie komst! Mogen jullie nog menig evenement opfleuren met jullie zonnige aanwezigheid.

    Antwoord
  54. Colette Neefs

    Hartstikke leuke en vrolijke site!
    Met leuke en aardige, spontane mensen.
    Groeten van,
    Colette

    Antwoord
  55. Mike Meere

    Bedankt voor je bultig en flyer en visitekaartje

    Liefs Mike

    Antwoord
    • Jan Vos

      Beste Mike, graag gedaan hoor. Fijn om te lezen dat je blij bent met de button en andere promotiematerialen. Veel plezier ermee.

      Groeten, Jan

      Antwoord
  56. Mike Meere

    allo

    Ik zou supergraag een foto van jou krijgen met jouw handtekening er op.
    Kan jij die naar mij opsturen?

    mijn adres:

    De Daniël
    Daniëlsweg 42
    6543 RJ Nijmegen

    Ik heb daarvoor een kaartenboek

    Gr Zanger Mike

    Kijk op http://www.ikbenzangermike.nl/
    Laat je een berichtje achte

    Antwoord
    • Jan Vos

      Hallo Mike, leuk dat je een berichtje hebt geplaatst op onze website. Ik heb jou site en filmpjes op You Tube bekeken. Heel leuk dat je zingt en hier plezier in hebt. Mochten we een keer een zanger nodig hebben, dan weten we jou te vinden.
      Ik zal je volgende week een foto , flyer en button sturen. Succes met het zingen. Vriendelijke groeten namens de Vreugdefabriek, Jan

      Antwoord
      • Mike Meere

        Ik kom Gratis zingen als jullie mij vragen dan weet je dat

        Antwoord
        • Jan Vos

          We houden het in gedachten Mike, je weet maar nooit.

          Antwoord
        • Jan Vos

          Hoi Mike, wij hebben (nog) geen zangeres bij de Vreugdefabriek. Als we een zangeres tegenkomen die met jou een duet wil zingen, hoor je dat van ons.

          Antwoord
  57. Lotte

    Super organisatie!
    De dj’s kijken er telkens weer naar uit om te mogen draaien. Voor iedereen een feestje!

    Antwoord
  58. Gerard Vos

    Gisteren was ik te gast bij zorginstelling Boldershof in Druten, waar ik wat foto’s mocht maken van een cowboyfeest. De merendeel rolstoel gebonden Boldershof bewoners, begeleiding en familie werden in een sfeervol tot cowboyverblijf omgetoverde gymzaal opgevangen en getrakteerd op een wel heel gezellige middag. Naast de leuke entourage, was het vooral stichting De Vreugdefabriek die voor heel veel plezier en gezelligheid zorgde met hun muziek, entertainment en button workshop. Vooral dit laatste was een schot in de roos. De vele deelnemers aan deze workshop mochten hun eigen button ontwerpen en maken. Ook geslaagd was het gastoptreden van twee Boldershof bewoners, de dj’s Arjan en Berrie. Zij wisten met hun optreden de aanwezigen prima te vermaken. Gezien de vaak gulle lach op de gezichten van de bezoekers, mag je spreken van een bijzonder geslaagd feest. Een feest dat prima was georganiseerd en met de medewerking van de Vreugdefabriek hoog scoorde.

    Antwoord
  59. Peggy Verbakel

    Tijdens de doorkomst van de 100e Vierdaagse was de Vreugdefabriek ook van de partij in Druten. Zij droegen zo hun steentje bij aan een onvergetelijke doorkomst voor al die bikkels die 55 km liepen en door Druten kwamen. De wandelaars kregen bij het betreden van de rode loper, die in de Drutense Via Gladiola uitlag, een warm muzikaal onthaal van de Vreugdefabriek. Dat heeft hen zeker naar de eindstreep geholpen. Vreugdefabriek super bedankt!!!!

    Antwoord
  60. Joke van Leeuwen

    WAT EEN FEEST!! Bij ons op Zideris. De Vreugdefabriek.
    Onze cliënten hebben enorm genoten van muziek afgewisseld met spel. Heel goed aangepast aan het niveau van onze cliënten.
    Alle trotse koppies bij het krijgen van een diploma is goud waard. Een aanrader voor alle instellingen!!!
    Mannen en vrouw, toppie, wij, onze cliënten van Zideris willen jullie zeker terugzien.
    Ga zo door en heel veel succes!.

    Antwoord
  61. Rick Beets

    20 juli heb ik van de muziek van De Vreugde Fabriek mogen genieten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse in Druten.
    Wat leuk om de medemens zo te zien stralen.
    Ook wisten ze er een feest van te maken voor het publiek en de wandelaars en zo een stralende dag nog stralender te maken.
    Één en al gezelligheid.
    Ga zo door want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
    Groetjes Rick

    Antwoord
  62. Hoesnia Akhlal

    afgelopen zondag zijn jullie in onze locatie geweest wzh oosterheem.
    het was super gezellig, de bewoners hebben genoten.
    fijn dat jullie helemaal naar wens hebben opgetreden.
    voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

    Antwoord
  63. Specifieke Activiteiten Zideris

    Lieve Jan, Dank voor alle bellen die je de lucht in hebt geschoten. Het is een en al vrolijkheid en beweeglijkheid voor ons allemaal! Wat ons betreft mag je nog heel vaak terugkomen ! De Zomer Feestgangers van Zideris!

    Antwoord
    • Jan Vos

      Heel graag gedaan hoor, het was prachtig om te zien hoe de mensen genoten van jullie voorstelling. Een schitterend gezicht al die blije gezichten, daar doen we het allemaal voor. Complimenten voor jullie optreden.

      Antwoord
  64. Gerard Vos

    Vreugdefabriek, van harte gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan!
    Met jullie enthousiasme en gedrevenheid hebben jullie in het afgelopen jaar al heel veel mensen uit jullie beoogde doelgroep heel blij gemaakt.
    Ik ben er van overtuigd dat jullie (en ik was al eens getuige) uitstekend voorzien in dat wat iedereen wel eens nodig heeft in zijn leven; een gulle lach en momenten van plezier.

    Heel veel succes met jullie verdere muziek en entertainment prestaties voor de Vreugde fabriek.

    Antwoord
    • Jan Vos

      Dank je wel, we zullen ons best blijven doen. En dat alles met heel veel liefde en plezier.

      Antwoord
  65. diana de cortie en anja langeveld

    30 april de krasse knarre show voor onze mensen geboekt.
    onze bewoners van de pg afdeling hebben genoten en de familieleden en personeel ook.
    de sfeer was meteen goed door de muziek van de arcordion het geluid werd steeds aangepast dayt was er plezierig.
    de interactie met de bewoners was erg leuk .
    ook de oude beelden en muziek sprak onze bewoners ook erg aan.
    zeker voor herhaling vatbaar

    Antwoord
  66. Winny de la Rambelje / Yvonne Lawson

    30 april 2016:

    Wat een leuke middag voor de bewoners van de Eikenhorst, bingo met leuke prijzen, muziek uit de regio. En wat heeft mam genoten en heeft zelfs staan dansen met een van de begeleiders van de Eikenhorst. We werden allemaal verwend met hapjes. En wat een interactie van de organisatie met de oudjes. Ik denk dat ik voor allen spreek: wat een leuke middag. En voor herhaling vatbaar.

    Antwoord
  67. Anuschka Janssen Bouwmeester

    Vanmiddag hebben onze bewoners mogen genieten van de krasse knarren show. Het was geweldig om de mensen te zien genieten van alles wat er gebeurde. De oud hollandse liedjes en de bingo. Zeker een aanrader voor andere zorginstellingen. Bedankt voor jullie geweldige show.

    Antwoord
  68. Albert Zwikstra

    Op 19 maart een ontzettend leuke show gehad bij ons in Bedum S’Heerenloo Opmaat met de Heedoemeesjooow. Erg leuk afgewisseld met muziek , spelletjes voor de cliënten. De cliënten hebben er erg van genoten en hebben zich erg goed vermaakt. Deze band is een aanrader voor iedere instelling die iets leuks wil aan bieden voor de cliënten.

    Antwoord
  69. Recreatie s Heerenloo Druten

    Vanmiddag hebben we genoten van een super leuke middag met Dj Jan en Dj Gijs en Suzanne in de Wielewaal op ’s Heerenloo in Druten . Prima muziek keuze , mooi aangepast aan de diverse wensen .
    Graag tot een volgende keer ?

    Antwoord
  70. Stichting Sport en Spel Gehandicapten

    2 december hebben wij ons Sinterklaasfeest gevierd met medewerking van de Vreugdefabriek. We hebben een SUPERleuke avond gehad! Vooral de combinatie Muziek afgewisseld met leuke spelletjes is een goede opzet.

    Antwoord
  71. Gert-Jan van Kouwen

    Mede dankzij jullie is het verjaardagsfeestje van mijn zus Marlyse in de Swiete op Boldershof onvergetelijk geworden. Iedereen heeft er van genoten.
    Met jullie muziekkeuze wisten jullie de juiste snaar te raken.
    Veel succes met de Vreugdefabriek en tot een volgende keer.!

    Antwoord
  72. Jan Vos

    Van Carla Janssen: Onderwerp: verjaardagsfeest sheerenloo 1 november

    Cliënt van mijn woning heeft een erg leuk verjaardagsfeest gehad. Ook andere cliënten waren meteen in hun element. Ieder kon een verzoekje doen zodat er voor elk wat wils was. Sfeer zat er meteen goed in! Jan en Gijs bedankt voor de leuke avond. We kijken nu al uit naar het volgende feestje!

    Antwoord
  73. Harry Mulder

    Afgelopen week Jan en Arjan op bezoek gehad en wat leuke foto’s gemaakt na een gezellig bakje koffie!
    Wij van Mupla Verpakkingen wensen De Vreugdefabriek heel veel sukses toe.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *