Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Fiësta Mexicana

Met het themafeest Fiësta Mexicana bent u als organisatie verzekerd van een leuke middag of avond. Wij vermaken het publiek vanaf het begin tot het eind bij deze interactieve show. Hiermee bent u als organisatie verzekerd van een leuke middag of avond. Wij vermaken het publiek vanaf het begin tot het eind.

Fiësta Mexicana

Met het themafeest Fiësta Mexicana bent u als organisatie verzekerd van een leuke middag of avond. Wij vermaken het publiek vanaf het begin tot het eind bij deze interactieve show. Hiermee bent u als organisatie verzekerd van een leuke middag of avond. Wij vermaken het publiek vanaf het begin tot het eind, daarnaast betrekken onze entertainers het publiek continue bij deze show.

Doelgroepen

Het themafeest Fiësta Mexicana is voor zowel de gehandicapten- als ouderenzorg inzetbaar. Ook voor de seniorenorganisaties is dit themafeest een echte aanrader. Denk hierbij aan de ouderenbond, KBO Nederland, de Zonnebloem en seniorenverenigingen.

Samen met u stemmen we de show af op uw publiek. Dit doen we door te kijken naar de wensen en mogelijkheden van de doelgroep.

Muziek

Bij een Mexicaans feest hoort natuurlijk echte Mexicaanse muziek. Direct bij binnenkomst verwelkomen onze Mariachi muziekanten het publiek. Deze vrolijke muzikanten laten alle bekende liedjes uit het verre Mexico horen.  Hiermee komen de mensen direct in de stemming. Naast Mexicaanse muziek draait dj Pablo ook Nederlandstalige muziek. Bovendien is hij dol op verzoeknummers. Hebt u al een lied in gedachten voor hem?

Entertainment

Naast de muziek bevat dit interactieve programma veel entertainment.  Onze entertainers, gekleed in poncho’s, dragen ook een sombrero. Zij vermaken het publiek met diverse spelletjes en draaien de enige echte Mexicaanse Bingo. Een Mexicaanse selfie maken? Ook dat is mogelijk tijdens deze show vol amusement.

Beelden

Tijdens de show vertonen wij beelden en foto’s van het mooie Mexico op een groot projectiescherm. Daarnaast is het mogelijk om oude beelden en foto’s van uw eigen locatie te laten zien. Heeft u een voorkeur voor een combinatie van bovenstaande? Dat is bij ons ook mogelijk!

 

Decor

Met ons decor maken we het feest helemaal compleet:  cactussen, kleden,  sombrero’s en diverse Mexicaanse rekwisieten zorgen voor een leuke aankleding. Zelfs onze luidsprekers zijn in het decor verwerkt en niet zichtbaar voor het publiek. 

Geluid

Net als bij onze andere shows is het geluidsniveau zo afgesteld dat het voor iedereen prettig is. Een gesprek aan tafel is tijdens het optreden altijd mogelijk. Hierover ontvangen wij regelmatig positieve reacties van bezoekers en organisaties. 

Kortom: wilt u een bijzondere party organiseren waar men over napraat? Boek dan het themafeest Fiësta Mexicana!