De UP & DOWN discoshow:

Deze discoshow inclusief licht en geluid wordt geheel verzorgd door mensen met een beperking die zijn opgeleid bij de DJ club. Zij helpen met het opbouwen en bedienen van de apparatuur, draaien en kondigen tevens de muziek aan. Deze DJ’s verzorgen deze discoshow onder begeleiding van minimaal 1 begeleider.

Wij werken NOOIT met stroboscopen of vergelijkbare effecten, dus ook mensen met epilepsie kunnen veilig dansen en feesten bij onze discoshow.

Party time!

De muziek die wordt gedraaid is heel gevarieerd en wordt afgestemd op de wensen van het publiek. Behalve Nederlandstalige muziek draaien onze DJ’s ook top 40 hits, Disco, Rock, Goud van Oud en House. Natuurlijk mogen we de echte feesthits en de polonaise niet vergeten.

Uiteraard draaien we ook jouw speciale verzoeknummers met veel plezier. Wil je meezingen op je favoriete muziek? Dat kan natuurlijk, wij zijn altijd op zoek naar talentvolle zangers en zangeressen.

Of het om een verjaardagsfeestje gaat voor 15 personen of een groot feest met 500 bezoekers, onze DJ’s maken van ieder feest(je) een knalfeest.

De Up & Down discoshow beschikt over een professionele geluid en licht installatie

Ons geluid wordt dusdanig afgesteld zodat het feest voor iedereen leuk kan zijn, dus NOOIT te hard. Het is de muziek die zorgt voor de sfeer, niet het hoge aantal decibellen en mega zware basgeluiden. Wij zijn zuinig op uw en onze oren, want die moeten nog heel lang mee.

De Up & Down discoshow is eventueel uit te breiden met Karaoke.