Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Button workshop

Zoekt u een leuke, creatieve activiteit waarbij de deelnemers actief bezig zijn? Dan kunt u bij ons de button workshop boeken voor een leuke middag of avond. In de jaren 70 waren buttons een ware rage en ze zijn weer helemaal terug. Tijdens onze workshop kan iedereen zijn of haar eigen button maken.

 

Button workshop

Zoekt u een leuke, creatieve activiteit waarbij de deelnemers actief bezig zijn? Dan kunt u bij ons de button workshop boeken voor een leuke middag of avond.

In de jaren 70 waren buttons een ware rage en ze zijn weer helemaal terug. Tijdens onze workshop kan iedereen zijn of haar eigen button maken.

Hoe werkt het?

Onze vrijwilligers geven duidelijk uitleg en begeleiden de deelnemers tijdens de workshop. Tevens zorgen zij voor alle benodigde materialen zoals gekleurd papier, kleurpotloden, stiften en versieringen.

Creativiteit

De deelnemers kunnen tijdens deze workshop hun creativiteit volledig kwijt. Zij maken hun eigen ontwerp en produceren met de buttonmachine hun eigen button. Tevens is het mogelijk om een foto of afbeelding in de button te verwerken.

Voor wie?

Deze buttonworkshop is geschikt voor alle leeftijden en uitermate geschikt voor mensen met een beperking. Tevens is het mogelijk om uw buttons bij ons te laten produceren, ook in kleine aantallen.

Mensen met een beperking verzorgen dit met plezier en hebben hiermee een zinvolle activiteit. Uw button wordt door hun met grote trots gemaakt.  U levert het ontwerp aan en wij doen de rest.