De Heedoemeesjooow

Met heel veel trots presenteren wij deze discoshow die zich geheel richt op mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Onze professionele dj’s vermaken het gehele publiek met heel veel muziek en entertainment.

Met diverse spelletjes en opdrachten kunnen de bezoekers hele leuke prijzen winnen. Uiteraard kunnen mensen met een rolstoel hier ook aan meedoen.

Natuurlijk is er alle tijd om te dansen en feesten. Onze dj’s draaien gezellige meezingers van Hollandse bodem, maar ook de hits uit de top 40, House, Hardcore, Rock en natuurlijk al jullie verzoekjes. Wat is er nou leuker om als een echte DJ je eigen plaat aan te kondigen? Bij de Heedoemeesjooow is dat allemaal mogelijk. Wie weet word jij de nieuwe Armin van Buuren of Tiesto???

Kun je goed zingen of dansen ? Laat dan je talent zien aan het grote publiek tijdens dit interactieve muziekprogramma.

De Heedoemeesjooow is eventueel uit te breiden met Karaoke.

Up & Down discosohow

Discoshow

Onze discoshow beschikt over een professionele geluid en licht installatie die wordt aangepast aan de hoeveelheid bezoekers. Of het nu een feestje is van 20 mensen of een mega party van 500 feestgangers, wij draaien onze handen er niet voor om.

Net als bij de UP en Down discoshow wordt ons geluid dusdanig afgesteld zodat het feest voor iedereen leuk moet zijn, dus NOOIT te hard. Het is de muziek die zorgt voor de sfeer, niet het hoge aantal decibellen en mega zware basgeluiden. Wij zijn zuinig op jouw en onze oren, want die moeten nog heel lang mee.

Bij een disco hoort natuurlijk verlichting, bij onze discoshow hebben we een lichtshow die niet hinderlijk is voor het publiek. Wij werken met led spots die de ruimte op de dansvloer voorzien van mooie kleuren. Om het feest compleet te maken blazen onze bellenblaasmachines honderden vrolijke zeepbellen de feestruimte in. Verder maken we gebruik van lichteffecten die niet hinderlijk zijn voor het publiek. Dus GEEN stroboscopen en dat soort effecten.