Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

DE KRASSE KNARREN SHOW

Met deze interactieve muziekshow kunnen uw bewoners genieten van een leuke middag of avond. Onze entertainers nemen in prachtige kostuums nemen uw gasten mee naar die goeie ouwe tijd. Dit programma is uitermate geschikt voor ouderen en mensen met dementie.

DE KRASSE KNARREN SHOW

Met deze interactieve muziekshow kunnen uw bewoners genieten van een leuke middag of avond. Onze entertainers nemen in prachtige kostuums de mensen mee naar die goeie ouwe tijd. Dit programma is uitermate geschikt voor ouderen en mensen met dementie.

Tevens is deze show ook voor rolstoel gebonden en bedlegerige mensen een mooie vorm van amusement. Ook zij worden actief betrokken bij de show door onze entertainers.

Onderstaand leest u meer informatie over de verschillende onderdelen die de Krasse Knarren Show tot een succes maken.

MUZIEK

Onze mp3 accordeonist verwelkomt de bezoekers zodra zij binnenkomen. Hiermee brengt hij de stemming er gelijk in en zo ontstaat er direct contact met de mensen.

Onze entertainer draait (Oud)Hollandse muziek, evergreens en het liefst….verzoekjes. Met de muziek van lang geleden gaan wij met de jeugd van toen terug in de tijd.

Oude beelden

Oude foto en filmbeelden van uw locatie en omgeving zijn te zien op een groot beeldscherm. Voor de bewoners betekent dit veel herinneringen uit het verre verleden. Hierbij komen vaak leuke, spontane gesprekken tot stand.

Entertainment

Wij brengen naast muziek ook het juiste entertainment voor deze doelgroep. Hierbij kijken we naar de mogelijkheden en wensen van het publiek.

  • Draaien we voor de goklustigen een oud Hollandse bingo. Hierbij kunt u kiezen uit de standaard bingo met cijfers, de muziekbingo of plaatjesbingo.
  • Laten we het muziekrad draaien. Dit rad zorgt altijd voor hilarische momenten waarbij veel wordt gelachen.
  • Vormen we samen met het publiek een groot orkest, waarmee we vervolgens optreden.

Decor

Ons decor bestaat onder andere uit attributen uit de jaren vijftig, oude schilderijen, Hollandse kazen en tegels met spreekwoorden. Heel bijzonder zijn de Hollandse molens.

Deze zorgen ervoor dat onze geluidsboxen niet zichtbaar zijn voor het publiek. Dit geeft bij de mensen al direct rust bij binnenkomst en draagt mee aan de sfeer.

Uniek is ons geluid wat nooit te hard gaat. Ons motto is “Gezelligheid en veel decibels gaan niet samen”. Met de Krasse Knarren Show brengen wij Vreugde bij uw bewoners en medewerkers.