Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

Rondje Europa

Zijn uw bewoners\ cliënten ook zo aan vakantie toe?

Of bent u op zoek naar een bijzonder vakantie-programma voor uw zorginstelling?

Ons vakantie themafeest Rondje Europa is dan een prima keus om te boeken.

In deze interactieve show “vliegen” wij naar de meest populaire vakantielanden van Europa.

Deze show is uitermate geschikt voor de gehandicapten-en ouderenzorg.

Vakantie vieren in de eigen, vertrouwde omgeving. Kan het nog mooier?

Rondje Europa

Zijn uw bewoners of cliënten ook zo aan vakantie toe? En bent u op zoek naar een bijzonder vakantie-programma voor uw locatie?

Ons vakantie themafeest Rondje Europa is dan een prima keus.

In een programma van anderhalf uur “vliegen” wij met de vakantiegangers onder andere naar Spanje, Italië, Frankrijk, Oostenrijk en Griekenland.

Met deze interactieve show treden wij op voor verzorgingshuizen, woonzorgcentra, verpleeghuizen en zorginstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Vakantie vieren in de eigen, vertrouwde omgeving. Kan het nog mooier?

Entertainment

Onze verkeersleider en 1e stewardess doen hun best om de vlucht zo goed mogelijk te laten verlopen. Maar daarbij hebben ze wel de hulp van een piloot en stewardess nodig. Daarom doen zij een beroep op het publiek.

Zoals gebruikelijk beginnen ook wij onze vlucht met een veiligheidsinstructie. WAARSCHUWING… deze kan nogal hilarisch verlopen.

Op ongeveer 10.000 km hoogte draaien onze entertainers een bingo.

Fasten your seatbelts!!!

Niet alleen tijdens de vlucht, maar ook de rest van de vakantie vermaken onze entertainers de vakantiegangers met spelletjes, opdrachten en een kwis.

Net als bij al onze shows wordt het entertainment geheel afgestemd op de wensen en mogelijkheden van het publiek.

Muziek

Elke vakantiebestemming tijdens Rondje Europa heeft zo zijn eigen muziek en tradities. Dansen we de Sirtaki of toch liever een Spaanse tango?

Maar natuurlijk komen ook de bekende meezingers ruimschoots aan bod. Bovendien is onze dj blij met verzoekjes die hij met veel plezier voor u draait.

Niet alleen evergreens, rock & roll, country, muziek uit de jaren 50, 60 en 70. Vanzelfsprekend komen ook de Hollandse hits van toen en nu voorbij.

Gezellig inhaken of zelfs een polonaise in het vliegtuig, voor onze crew is dat allemaal geen probleem. Want zij houden immers wel van een gezellig feestje.

Decor

Niet alleen de muziek, maar ook het decor brengt het publiek in de vakantiestemming. Zo nemen wij bijvoorbeeld strandstoelen, koffers en strandlakens mee.

Maar de blikvanger is toch wel ons vliegtuig waarmee we de verschillende landen bezoeken. Daarnaast zorgen onze kostuums voor het echte vakantiegevoel.

Bovendien schijnt bij ons programma altijd de zon. Wat willen we nog meer?

Geluid

Net als bij onze andere shows is het geluidsniveau zo afgesteld dat het voor iedereen aangenaam is. Een gesprek tijdens het optreden is gewoon mogelijk.

Dus ook bij dit vakantieprogramma geen zware basgeluiden en piepende oren. Bij ons geen vervelende prikkels. En dat is voor iedereen wel zo prettig.

Hierover ontvangen wij regelmatig positieve reacties van bezoekers en organisaties. Kijkt u maar eens bij de reviews op onze site.

Op uw eigen locatie locatie met bewoners of cliënten op vakantie?

Boek dan Rondje Europa om te genieten van een zomers feest. Uniek… deze “vliegreis” is als enige in de wereld ook geschikt voor mensen met vliegangst.

Met dit themafeest bent u gegarandeerd van een gezellige vakantieactiviteit.