Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

kermisfeest voor senioren vol gezelligheid

sep 18, 2024 | Nieuws | 0 Reacties

Het kermisfeest voor senioren in Hank was een middag vol plezier. Met de Krasse Knarren Show hebben we een interactief muziekprogramma verzorgd voor de KBO in Hank.

In de schitterende zaal ’t Uivernest startten we met de MP3 Accordeonist die klassieke meezingers ten gehore bracht. De sfeer zat er meteen goed in; mensen haakten in en zongen vrolijk mee.

Kermisfeest voor senioren

Muziek voor ouderen

Met de bedoeling om er een echt ouderwets kermisfeest van te maken, draaiden onze entertainers muziek uit de jaren 70. Op de foxtrot werd er door menigeen een dansje gemaakt.

Maar bij de bekende walsmuziek van onder andere de Havenzangers en Jantje Koopmans ging het dak er af. Het publiek deinde mee op de muziek van toen.

Met het Biesboschlied stonden de mensen in één groot koor mee te zingen.

kermisfeest voor senioren

Nog meer feest

Zoals bij al onze shows vermaken wij de mensen niet alleen met muziek, maar ook met entertainment. Ook bij dit kermisfeest voor senioren werd er volop gelachen bij de verschillende acts van het Muziekrad.

Zo konden de mensen genieten van “artiesten” als Elvis Presley, Normaal en werden de sambaballen volop gebruikt bij het nummer Mexico van de Zangeres Zonder Naam. (zie video).

Met nog een paar meezingers en een lange polonaise kwam er alweer een einde aan een gezellige middag. Bij het afscheid werden wij op z’n Brabants toegezongen door het uitbundige publiek, Houdoe bedankt Olé Olé.

We kunnen zeggen dat we weer voor een fantastisch feest hebben gezorgd. De review die we hebben ontvangen op onze site zegt meer dan genoeg.

Lieve mensen, allemaal Houdoe en Bedankt, heel graag tot een volgende keer.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?