Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

truckersdag werd een topfeest met onze dj’s

sep 22, 2024 | Nieuws | 0 Reacties

De Truckersdag in Biezenmortel was vorige week een enorm succes. De organisatie, Trucker Truck Helvoirt, had alles in het werk gesteld om het evenement succesvol te laten verlopen.

Een indrukwekkend aantal van 150 vrachtwagens met chauffeurs gaf mensen met een beperking een onvergetelijke dag.

Voor de muziek en het entertainment was de Vreugdefabriek ingehuurd door de organisatie. Met de Up & Down Discoshow en Heedoemeesjooow moest het wel een feest worden.

TRUCKERSDAG

Up & Down Discoshow

De dj’s van de Up & Down Discoshow hadden de taak om tijdens de Truckersdag de tent op de kop te zetten. En dat is nog gelukt ook. Wat hebben deze dj’s met een verstandelijkie beperking er een feest van gemaakt.

Met verschillende acts wisten zij het publiek te vermaken. In een medley kwamen onder anderen Queen, Abba en zelfs Michael Jackson voorbij. Uiteraard droegen onze “artiesten” ook de outfit van deze wereldsterren.

Het publiek genoot met volle teugen van deze act, maar bij de Feest-Medley ging het dak er helemaal af. Anders gezegd, het was één groot feest.

spontane optredens

Met de Heedoemeesjooow kregen wij een tiental spontane artiesten vanuit het publiek. Niet alleen het publiek genoot hiervan, maar ook de artiesten zelf hadden een grote glimlach op hun gezicht.

Wij, de organisatie en het publiek zullen deze optredens niet snel vergeten. Tja, en dan heb je weleens van die kippenvel momenten. Nadat de Heedoemeesjooow was afgelopen, ging de tweede groep mensen “On the Road” om een ritje te maken in een truck. En met een diepe buiging naar de organisatie en het publiek namen we afscheid.

Organisatie hartelijk dank voor deze perfect georganiseerde Truckersdag.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?