Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

DJ Club

Bij de DJ club leren mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking de fijne kneepjes van het DJ vak. Deelnemers ontwikkelen hiermee hun talenten op een ontspannen manier. Wanneer zij voldoende hebben geoefend, krijgen deze mensen de kans om te gaan draaien bij de Up & Down Discoshow. En wat is er nu leuker dan op een actieve, creatieve manier bezig te zijn met muziek?

 

Programma

We gaan aan de slag in een groepje van maximaal zes personen. Stap voor stap leren de deelnemers hoe het apparatuur werkt. Daarna is het tijd voor de presentatietechniek waarbij we een microfoon gebruiken. Ook gaan we muziek mixen voor de liefhebbers.

Muziek

Naast Nederlandstalige muziek gaan we ook aan het werk met andere muziekstijlen zoals: house, disco, rap en rock. Bovendien brengen we muziek uit verschillende landen onder de aandacht. Denk hierbij aan salsa, reggae, line dance en latin.

Optreden

Wanneer de dj’s voldoende hebben geoefend, kunnen zij gaan optreden. Met de Up & Down Discoshow verzorgen zij de muziek op een feest of evenement. Dit kan voor hun eigen zorginstelling zijn, maar ook op andere locaties.

Doel

Uiteraard willen we iedereen leren om een goede dj te worden. Echter vinden wij plezier tijdens de DJ club het belangrijkste. Bij ons zijn alle dj’s even goed. Ons doel? Dat is ontspanning door actief en creatief aan de slag te gaan met muziek. Samen genieten van en met muziek: daar draait het om.