De Up & Down Discoshow

Opbouwen

De Vreugdefabriek verzorgt samen met mensen die een beperking hebben ook uw licht en geluid. De diverse werkzaamheden worden uitgevoerd door mensen met een verstandelijke en/ of lichamelijke beperking. Bij alle klussen groot of klein zijn er altijd 1 of meerdere professionele begeleiders aanwezig. Deze begeleiders hebben jarenlange ervaring op het gebied van licht en geluid. Onze mensen zijn erg gedreven in hun werk, streven naar perfectie en hebben altijd plezier in hun werk.

Van het sjouwen en opbouwen van onze apparatuur door onze roadies, het aansluiten en bedienen van de apparatuur door de technische mensen. Uw opdracht wordt op een professionele manier door ons team tot in de puntjes uitgevoerd. De Vreugdefabriek laat zien dat mensen ondanks hun handicap toch in staat zijn om op een zinvolle manier iets te kunnen betekenen in de maatschappij.

Verzorging van licht en geluid

Om een feest of evenement te doen slagen is vaak professionele licht en geluidsapparatuur nodig welke wordt bediend door vakmensen. Voor u als organisator een stressfactor minder als het allemaal goed geregeld is.

Of het nu gaat om een microfoon, een lichtkrant, een installatie voor spraak of zang, een lichtspot, laser of een complete licht en geluidinstallatie voor een groot (open lucht) feest, de mensen van de Vreugdefabriek draaien hier hun handen niet voor om.

Nieuwe speaker

Alle apparatuur wordt in onze werkplaats onderhouden en voor elke klus uitvoerig getest door onze mensen met een beperking.

Voor gehandicaptenorganisaties, zorginstellingen, verzorgingstehuizen bieden wij onze professionele service aan voor een low-budget tarief.

Wij houden te allen tijde rekening met uw en onze gezondheid, vandaar dat wij onze geluidinstallaties dusdanig afstellen zodat uw en onze oren niet suizen na afloop van uw feest of evenement.

Met onze apparatuur verzorgen wij o.a. uw achtergrondmuziek, spraak / zang, modeshow, jubileum, playbackshow, receptie, presentatie, feesten en evenementen.