cowboys en indianen

 

De Heedoemeesjooow is aanstaande vrijdag te zien tijdens het cowboy en indianenfeest in het Wilde Westen van zorginstelling ’s Heeren loo in Druten. Tijdens deze show draaien onze dj’s de leukste feest hits, top 40, house, happy hardcore en natuurlijk cowboy en indianenmuziek. Verzoekplaatjes zijn van harte welkom.

Met de diverse spelletjes kunnen de deelnemers leuke prijzen winnen. Zelf een plaatje aankondigen of een liedje zingen??? Dat kan ook allemaal bij deze interactieve muziekshow voor mensen met een verstandelijke en/ of lichamelijke beperking.

Het belooft een hele leuke middag te worden voor de cliënten en begeleiding. Kom als het even kan verkleed als cowboy of indiaan naar het Wilde Westen van “s Heeren Loo ( Boldershof in Druten).

Het feest vindt plaats in de Swiete, voorheen de Wielewaal en begint om 14.00 uur. De Heedoemeesjooow is er vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur.

Voor de creatieve cowboys, cowgirls en indianen verzorgen wij ook een workshop Buttons maken. Teken, kleur je eigen ontwerp en maak hiermee je eigen button.

We hebben er weer zin in, tot aanstaande vrijdag. Groetjes van cowgirls Suzanne, Noa, Joyce en cowboy Jan.  Yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Dit evenement wordt georganiseerd door Ans en Jan van Recreatie en vrije tijd. Zie https://nl-nl.facebook.com/Boldershof/