Krasse Knarren ShowAanstaande zondag 3 april verzorgen we met de Krasse Knarren Show een interactief / muzikaal programma voor ouderen in verpleeghuis Piushove in Nijmegen. De bezoekers worden bij binnenkomst ontvangen door onze accordeonist met gezellige, vrolijke liedjes van weleer.

Met een decor uit de jaren 50-60 nemen we iedereen weer even mee naar die tijd van toen.

We draaien in dit programma muziek van onder andere; Wim Sonneveld, de Havenzangers, de Sunstreams, Frank Sinatra en Elvis Presley. Natuurlijk kan er ook gedanst worden op een lekkere wals, tango of veleta. Het publiek kan uiteraard hun favoriete muziek aanvragen.

Naast de muziek van toen, zijn er ook oude foto’s van Nijmegen en omgeving te zien op een groot beeldscherm. Ook zijn er oude film en televisie beelden (veelal zwart/wit) te zien uit het verre verleden . Voor de bezoekers een programma vol herinneringen aan die goeie ouwe tijd.

Onze entertainers betrekken het gehele publiek bij deze show waarbij interactie als een rode draad door het programma loopt. Voor de gokliefhebbers spelen we een rondje Oud Hollandsche Bingo waarbij leuke prijzen zijn te winnen.

Aankomende zondag dus, de Krasse Knarren Show in Verpleeghuis Piushove in Nijmegen. We hebben er weer heel veel zin in.