Activiteiten en interactieve muziekprogramma’s van april. Ook de komende maand zijn de vrijwilligers van de Vreugdefabriek weer op weg naar de diverse zorginstellingen en verzorgingstehuizen.

Woensdag 5 april zijn we met de Heedoemeesjooow op zorginstelling Zideris in Rhenen ( Utrecht). Voor de cliënten met een verstandelijke beperking verzorgen wij een optreden in het Forum. De Heedoemeesjooow is een interactief muzikaal programma voor mensen met een verstandelijke beperking.

Zaterdag 15 april gaan we naar Zwammerdam waar we bij Ipse de Bruggen, zorg voor verstandelijk & meervoudig gehandicapte mensen een combinatie optreden verzorgen. Met een mix van de Heedoemeesjooow en de Krasse knarren show treden wij dan op voor zowel jongeren als senioren. Met een prachtig decor, aangenaam geluid en heerlijke muziek gaan we daar een feestje bouwen.

Donderdag 20 april gaan we met de Heedoemeesjooow naar vakantiehuis de Sprinkhaan in Oirschot. https://www.desprinkhaan.nl/Hier verzorgen wij de achtergrondmuziek en een interactief muziekprogramma ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum. Van de organisatie mogen we na de receptie waarvoor we de achtergrondmuziek verzorgen helemaal los gaan. Dat wordt knallen en feesten in het Brabantse land.

De komende maand gaan we weer met veel plezier naar onze optredens toe waar we zoveel mogelijk Vreugde willen brengen bij de mensen die het zo hard nodig hebben.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, vreugde nieuws en andere ontwikkelingen van de Vreugdefabriek? Meld u zich dan aan voor onze nieuwsbrief! Kijk op onze homepage.

Krasse Knarren Show                                                De Heedoemeesjooow

De Krasse Knarren Show                                                                     De Heedoemeesjooow