Klaar voor de show

Afgelopen zaterdag waren we met de Heedoemeesjooow te gast bij zorginstelling ’s Heeren Loo in Bedum (Groningen). Met activiteiten, muziek en entertainment werd het publiek 2 uur lang vermaakt. Met spelletjes zoals acrobaatje werpen, het ping pong ballen spel, kubus stapelen deden veel bezoekers mee. Ook voor mensen in een rolstoel was het mogelijk om mee te doen tijdens deze activiteiten. Voor de winnende deelnemers waren er leuke prijzen te verdienen.

Naast de spelletjes was er natuurlijk ook tijd voor veel muziek waarop vrolijk werd gedanst. Al heel snel kwamen de eerste verzoekjes binnen. Naast K3, Jan Smit, Frans Bauer werd er ook gedanst op top-40 muziek. Dat ze in het hoge noorden ook wel weten wat feesten is blijkt wel uit de lange polonaise die werd gelopen. Een echte polonaise met allemaal blije en vrolijke gezichten. In Bedum weten ze in ieder geval wat feesten is. Aan het eind van het programma kregen alle bezoekers een officieel Heedoemeesjooow certificaat en een button van de Vreugdefabriek.

Om 18.00 uur was het feest helaas alweer ten einde, met veel handdrukken en knuffels namen wij afscheid van een fantastisch publiek. Suzanne, Gijs en Jan bedanken de organisatie voor de gastvrijheid en prettige samenwerking. ( de friet en super gehaktballen smaakten heel goed na afloop) Natuurlijk bedanken wij ook het enthousiaste publiek dat samen met ons een geweldig feestje heeft gebouwd. Tijdens de terugreis van 2,5 uur hebben we veel na gekletst en nagenoten van deze middag met de Heedoemeesjooow.

Meer foto’s volgen binnenkort op onze site. ( in verband met de privacy van de bezoekers wachten wij op toestemming van de organisatie voor publicatie .

Alle decoratie en spelmateriaal van de Heedoemeesjooow is gemaakt door onze creatieve duizendpoot Suzanne.  Gijs verzorgde de muziek en draaide de verzoeknummers en zorgde ervoor dat de juiste tunes bij de diverse activiteiten werd gedraaid.  Jan verzorgde op geheel eigenwijze de presentatie van de show.