De agenda van de Vreugdefabriek wordt steeds voller en daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

7 september: Optreden met de Krasse Knarren Show tijdens de zevende Nationale Rollatorloop in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Met een optreden van zanger Ronnie Tober, bekend van liedjes zoals Rozen voor Sandra en Naar de kermis. Het evenement begint om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Toegang is gratis. Kijk voor meer info op http://www.rollatorloop.nl/rollatorloop-2016/

24 september: Voor de Lionsclub in Zeewolde optreden van de Krasse Knarren Show. Dit ter gelegenheid van het Lionsfeest voor de bewoners van zorginstelling Philadelphia. Dit optreden vindt plaats in Pannenkoekenhuis Hans en Grietje in Zeewolde http://www.hansengrietjezeewolde.nl/  Dit is een besloten feest.

1 oktober: Dan gaan we met de Krasse Knarren Show naar Tilburg. Hier verzorgen we een muzikaal, interactief programma in woonzorgcentrum Padua.

16 oktober: Optreden met de Up & Down Discoshow in het voorprogramma van BOLDERPOP in Druten. Artiesten die optreden zij o.a. Jannes, het Feestteam, Patty Brard en Jochem van Gelder. Dit evenement wordt gehouden in Active Partyworld in Druten. Onze DJ’s hebben er weer heel veel zin in.

Kijk voor meer informatie op  www.bolderpop.nl

Krasse Knarren Show