Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

De Albert Heijn statiegeld actie wederom succesvol

jan 11, 2021 | 0 Reacties

De statiegeld actie van de Albert Heijn in Druten is afgelopen. Maar ook deze keer mogen we weer spreken van een groot succes.

In december schonken veel klanten hun lege statiegeldbonnetjes aan de Vreugdefabriek. Daarmee is er in één maand een mooi bedrag bijeen gespaard.

Ook bij Kringloopwinkels de Oude School konden mensen hun lege goed inleveren. Helaas moesten alle drie de vestigingen begin december, tijdelijk sluiten in verband met de corona maatregelen.

AH Statiegeld actie

AH steunt de Vreugdefabriek

Net als voorgaande jaren steunt de AH in Druten ons met deze actie. Daarnaast ontvangen wij regelmatig gebruikt decoratiemateriaal voor onze shows en activiteiten.

Filiaalmanager Wilfried Cobussen draagt hiermee onze stichting een warm hart toe. Vorig jaar boekte hij zelfs de dj’s van de Up & Down Discoshow voor een optreden in zijn supermarkt.

Helaas was dat dit jaar niet mogelijk gezien de corana maatregelen dit niet toelieten. Dus hopen we dat 2021 een corona vrij jaar zal worden met een optreden bij de AH in Druten.

AH Statiegeld actie

Mooi bedrag

De Albert Heijn statiegeld actie heeft voor onze stichting een mooi resultaat opgeleverd. Namelijk een cheque ter waarde van € 302,85. Een prachtig bedrag dus voor de Vreugdefabriek.

Hier zijn we natuurlijk heel blij mee. Want dit geld kunnen we zeer goed gebruiken voor nieuwe apparatuur en decoratiemateriaal.

Graag willen wij daarom alle gulle gevers bedanken voor hun donatie.

Uiteraard onze dank aan Albert Heijn in Druten, Wilfried en zijn medewerkers voor hun medewerking aan deze actie. Graag tot een volgende keer.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?