Supermarkt Albert Heijn in Druten is erg enthousiast over onze stichting. Daarom steunt men ons de komende weken met de statiegeld actie. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee.

Helpt u mee?

Uw hulp stellen wij zeer op prijs en het werkt heel eenvoudig. Wanneer u lege flessen of kratten inlevert, ontvangt u een statiegeldbonnetje. Door dit bonnetje in de daarvoor bestemde spaarpot te doen, steunt u onze stichting. Of het nu om 1 fles gaat of 5 kratten, wij zijn met ieder bedrag blij.

Albert Heijn

Ons doel

Stichting de Vreugdefabriek heeft het doel om mensen met een beperking op een creatieve, actieve en zinvolle manier deel te laten nemen aan de maatschappij. Zij doen dit onder andere door het verzorgen van de muziek met de Up & Down Discoshow op feesten en evenementen. Bovendien werken zij ook hard mee bij alle andere activiteiten die wij bieden voor de gehandicapten en ouderenzorg. Muziek en entertainment DOOR en VOOR mensen met een beperking en ouderen. Enkele dj’s wonen o.a. op Boldershof, ’s Heeren Loo Druten.

Uw geld wordt goed besteed

Om onze apparatuur en decors te vervoeren zijn we aan het sparen voor een nieuwe bus. De huidige bus is te klein en toe aan het pensioen. Gezien wij met onze programma’s door heel Nederland toeren staat een goede bus bovenaan ons verlanglijstje. We hopen in ieder geval nog veel zorginstellingen en verzorgingshuizen Vreugde te kunnen brengen met onze programma’s en activiteiten. Onze vrijwilligers werken geheel belangeloos en ontvangen geen vergoeding. De glimlach van een cliënt of een dementerende oudere is met geen geld te betalen. Uw geld komt dus voor 100% terecht bij diegene die een stukje Vreugde goed kan gebruiken.

Wij bedanken Dhr. Cobussen van de Albert Heijn in Druten voor de medewerking. U bedanken wij alvast voor uw bijdrage. Op onze site en Facebookpagina zullen wij iedereen op de hoogte houden. Mocht u onze berichten op Facebook willen delen, dan zijn wij u extra dankbaar.