De BELEVENISTAFEL waar wij heel hard voor aan het sparen waren, hebben we binnenkort tot onze beschikking. Dit dankzij de geweldige mensen van ONWIJS Multi Specialists waarmee wij afgelopen woensdag een gesprek hebben gehad in Oude Tonge.

Suzanne en Jan waren uitgenodigd bij dit bedrijf om te komen praten over de eventuele mogelijkheden die zij ons konden bieden.  Het werd een gezellig maar vooral heel positief gesprek waarbij we zeer gastvrij werden ontvangen door de directie en salesmanager/ finance. Het werd al snel duidelijk dat deze mensen erg enthousiast waren over de Vreugdefabriek en zij onze activiteiten erg waarderen.

Dit alles mag blijken uit de toezegging die wij hebben gekregen en waar we heel erg blij mee zijn. Van Onwijs Multi Specialists krijgen wij geheel gratis de belevenistafel in bruikleen met alle mogelijke programma’s die we kunnen gebruiken in de ouderen en gehandicaptenzorg. Ook zullen onze vrijwilligers een training krijgen om de vele mogelijkheden van deze belevenistafel zo optimaal mogelijk te kunnen benutten.

ONWIJS                                     BELEVENISTAFEL

Enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden zijn te zien op Kennismaking Onwijs Belevenistafel

Wij zijn met deze geweldige toezegging natuurlijk heel erg blij en zijn dit bedrijf dan ook ontzettend dankbaar voor hun medewerking.

Nu we binnenkort de beschikking hebben over de belevenistafel, kunnen wij ons programma met een prachtige activiteit uitbreiden. De Vreugdefabriek “On the Road” met de Belevenistafel, op weg naar zorginstellingen en verzorgingscentra in heel Nederland. Hiermee willen wij de cliënten / bewoners in de zorg een stukje Vreugde brengen, iets wat ze zo hard nodig hebben.

Dit alles hebben we te danken aan de geweldige medewerking van de mensen van Onwijs uit Oude Tonge. Wij hopen op een langdurige samenwerking en willen dit bedrijf nogmaals enorm bedanken voor hun steun en medewerking.

Binnenkort meer nieuws hierover op onze site, Facebookpagina en Nieuwsbrief.

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op NIEUWSBRIEF  Onderaan de homepagina kunt u zich dan aanmelden voor de laatste nieuwtjes, activiteiten en acties van de Vreugdefabriek.