De bewoners van zorg en verpleeghuis de Kasteelhof werden afgelopen dinsdag vermaakt met de Krasse Knarren Show. De vrijwilligers van de Vreugdefabriek kwamen vanuit Zwolle naar Druten, waar zij die ochtend met de Belevenistafel waren geweest.

Bij binnenkomst van de gasten werden zij muzikaal ontvangen door onze accordeonist. De stemming zat er al gelijk in bij het horen van de oud Hollandse liedjes.

De plaatjes bingo was ook hier weer een geliefd onderdeel van ons interactieve muziekprogramma. Met de daarbij behorende geluidsfragmenten werd er vrolijk meegezongen door de deelnemers.

De plaatjesbingo is door onze vrijwilligster Suzanne bedacht en ontworpen. In plaats van getallen werken we hier met afbeeldingen en geluidsfragmenten. Deze zijn voor iedere doelgroep herkenbaar en een leuk alternatief voor de gewone bingo. De plaatjesbingo heeft bij ons de naam PLINGO. Uiteraard zorgt de Vreugdefabriek ook voor leuke prijsjes.

Na de Plingo was het tijd voor het Rad van de muziek. Het publiek zong vrolijk mee met de hits uit het verre verleden. Met de Sambaballen en andere instrumenten die we hadden uitgedeeld, werd er een heel orkest gevormd. Iedereen uit publiek droeg hierbij een muzikaal steentje bij aan een geweldig optreden. Het werd echt een gezellig feestje daar in Druten.

Helaas kwam er aan deze middag ook weer een eind en namen we met een paar vrolijke meezingers afscheid van de mensen.

Graag bedanken wij de organisatie voor de fijne samenwerking en de catering voor de heerlijke soep.

Wat ons betreft graag……..    tot een volgende keer.

RAD VAN DE MUZIEK

Suzanne en Jan