De bewoners van verzorgingshuis Vilente Pieter Pauw in Wageningen hadden afgelopen zaterdag een gezellige middag. Zij kwamen naar de recreatiezaal om een optreden van de Krasse Knarren Show bij te wonen.

Suzanne was voor aanvang van het programma al druk bezig met het naar binnen brengen van de bewoners, die veelal rolstoel gebonden waren. In haar prachtige kostuum maakte ze kennis met de mensen en hielp hen mee om een mooi plaatsje te vinden in de zaal.

De gasten werden al direct getrakteerd op oude filmbeelden en foto’s van Wageningen vanaf de jaren 40. Heel mooi was het om te zien hoe de bewoners op het grote scherm de beelden herkenden. Bij het binnenkomen van onze accordeonist werd er direct meegezongen op de oude liedjes van weleer.

Het muziekrad was ook hier weer een groot succes. Er werd vrolijk meegedaan door het publiek, ieder liedje werd vanaf het begin al direct herkend. Prachtig om te horen hoe de mensen meezongen op die oude hits.

Bij Jan Klaassen de trompetter werden er door ons diverse muziekinstrumentjes uitgedeeld. De bewoners waren voor heel even echte muzikanten.

Sinds kort beschikken wij over een aantal instrumentjes die wij gaan gebruiken bij onze interactieve programma’s.

Met al die gezelligheid ging de tijd veel te snel, gelukkig was er nog wel ruimte voor een paar verzoekjes. Op de foxtrot en de wals werd er zelfs nog even gedanst. Als laatste liedje klonk Tulpen uit Amsterdam uit de speakers. Het publiek haakte gezellig in en zong mee uit volle borst

Het werd in Wageningen een hele gezellige middag, waarbij het publiek heerlijk heeft genoten. De oude beelden, de muziek, het decor en de prachtige kostuums maakten het optreden helemaal compleet.

Dankzij het hele gezellige publiek werd het ook hier weer een geweldig feest. Graag bedanken wij de  organisatie en de bewoners van Vilente Pieter Pauw in Wageningen.

Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer, Suzanne, Gijs en Jan.