Client Paul woont op zorginstelling Zideris waar hij werkt op de dagbesteding “Kruidje’. Hij werkt het liefst in het houtlokaal en is een Pietje precies. Hij vond het een goed idee om een oud discomeubel te slopen en alle bruikbare materialen te herbruiken. Paul hielp al eens eerder mee met het bouwen van een flightcase voor onze apparatuur.

De bruikbare materialen worden weer gebruikt om nieuwe flightcases te bouwen. Hiermee kunnen wij als stichting veel geld besparen en werken we mee aan een schoner milieu. Maar het belangrijkste is dat we hiermee cliënten met een (verstandelijke) beperking op een zinvolle manier laten deelnemen aan de maatschappij.Flightcase

Van de bruikbare materialen zoals aluminium profielen, hang en sluitwerk en plaatmateriaal gaan we kisten maken voor ons decoratiemateriaal. Deze kisten zijn hard nodig gezien we voor onze programma’s steeds meer spullen krijgen. Bovendien zijn we bezig met een aantal nieuwe programma’s en activiteiten. Ook hiervoor hebben we flightcases nodig om onze materialen veilig te vervoeren.

Wij zijn daarom heel blij met Paul die dit werk als vrijwilliger voor de Vreugdefabriek wil doen. Binnenkort gaan we beginnen met het maken van nieuwe kisten. De resultaten kunt u dan zien op onze website en Facebook pagina.

Graag bedanken we Paul voor zijn inzet en medewerking voor onze stichting.