De cliënten van zorginstelling Zideris in Rhenen hebben afgelopen woensdag geweldig genoten bij de Heedoemeesjooow  Bij dit interactieve muziekprogramma voor mensen met een verstandelijke beperking werden de bezoekers 2 uur lang bezig gehouden met muziek en entertainment. Onze dj’s en presentatoren vermaakten de bezoekers met heel veel muziek en spelletjes waarmee leuke prijzen waren te winnen.

Dat de spelletjes wel erg leuk werden gevonden bleek wel uit de animo van het publiek. Heel fanatiek werd er gestreden om als winnaar uit de bus te komen bij het popjes werken, dozen stapelen en het altijd weer hilarische pingpongballenspel. Alle deelnemers mochten een leuke prijs uitzoeken voor hun sportieve deelname.

Naast het entertainment in de vorm van spelletjes, draaiden onze dj’s natuurlijk ook gezellige feestmuziek en kon er worden gedanst op de vele verzoeknummers. Zelfs een rocknummer van Nederlandse bodem werd aangevraagd door één van de cliënten. Oerend Hard van de Achterhoekse formatie Normaal was het favoriete plaatje van deze hardrocker. De vrijwilligers van de Vreugdefabriek deelden snel “luchtgitaren” uit en zo stonden er opeens drie fantastische gitaristen op het podium de show te stelen. Na het optreden van dit trio was het tijd om even te gaan hakken op een hardcore nummer wat tijdens het opbouwen van de apparatuur al werd aangevraagd.

De tijd vloog voorbij en zo kwam er alweer snel een einde aan deze geweldige en vooral gezellige avond. Tijdens de finale liepen de feestgangers nog een polonaise waarbij Suzanne van de Vreugdefabriek buttons en het fel begeerde Heedoemeesjooow diploma uitdeelde aan de bezoekers die langzaam maar zeker weer richting huis moesten gaan.

Het was voor ons weer heerlijk genieten om te zien hoe we met deze show en natuurlijk het geweldige publiek er weer een super feest van hebben kunnen maken. Graag willen wij de organisatie en vrijwilligers van Zideris Rhenen heel erg bedanken voor de fijne samenwerking. En……een groot applaus voor het enthousiaste publiek. Wat ons betreft tot een volgende keer, Suzanne, Gijs en Jan.

Jan, Gijs, Suzanne

In verband met de privacy van de cliënten wachten wij op toestemming van de organisatie om binnenkort meer foto’s te publiceren.