Boekingen van optredens voor de Vreugdefabriek in de maand december zijn in sommige gevallen openbaar. Kijk in onderstaande agenda waar onze openbare optredens plaatsvinden.

Zaterdag 3 december : Optreden van de Krasse Knarren Show bij Zorggroep Zuid Gelderland in Groesbeek. Hier gaan we een Sinterklaasprogramma verzorgen voor (dementerende) ouderen in de kapel Onder de Bogen op het terrein van Dekkerswald. Let op, dit is een besloten feest!!!

Onderstaande boekingen zijn openbaar.

Vrijdag 16 december : De Up & Down Discoshow draait dan op zorginstelling Zideris in Rhenen tijdens de gezellige Kerstmarkt. Onze dj’s met een lichamelijke / verstandelijke beperking draaien vanaf 18.00 uur in het restaurant Kerstmuziek en verzoeknummers. Op het hele terrein van deze zorginstelling staan kramen, een levende kerststal en is overal muziek te horen en te zien. Dit optreden is openbaar, dus wees welkom op de Cuneraweg 12 in Rhenen. http://www.zideris.nl/wonen/rhenen

Vrijdag 30 december : De dj’s van de Up & Down Discoshow draaien dan tijdens het TOP 2000 café Maas en Waal in d’n Bogerd te Druten. De Boudewijn de Groot zaal is 2 dagen lang omgetoverd tot de gezelligste huiskamer van Maas en Waal. Het café wordt donderdag 29 december om 18.00 uur geopend.

Onze dj’s draaien tussen 14.00 en 16.00 uur tijdens de platenbeurs die om 11.00 uur begint. Deze 2 dagen staan geheel in het teken van de beste popmuziek. Kijk voor het complete programma van dit geweldige evenement op http://www.top2000druten.nl/

U bent van harte welkom in het TOP 2000 café Maas en Waal, wij hebben er zin in.

Heeeel belangrijk!!!  D’n Bogerd heeft besloten tijdens dit 2-daagse muziekevenement ‘n goed doel te ondersteunen. Een goed doel waarin “muziek” centraal staat. Die hebben we gevonden in Stichting De Vreugdefabriek.

Ook voor volgend jaar staan er al diverse boekingen gepland voor de Vreugdefabriek. De agenda van januari 2017 vindt u eind december op deze site.

 

Selfie met publiek

Onze dj’s van de UP & Down Discoshow