De dj’s met een beperking van de Up & Down Discoshow zijn binnenkort op televisie te zien. Dinsdag 24 oktober komt Omroep Gelderland naar zorginstelling Zideris in Rhenen voor de tv opnames.

Onze dj’s draaien tussen 19.00 uur en 20.30 uur in het Forum voor de cliënten van Zideris. Zij zullen verschillende soorten muziek laten klinken uit de speakers. Hollandse hits, Top 40, Rock, House en Happy Hardcore. Verzoeknummers zijn van harte welkom. Volgens de plaatjesdraaiers moet het een groot feest worden. De toegang is GRATIS.

Tijdens de Up & Down Discoshow worden er geen stroboscopen en storende lichteffecten of rook gebruikt. Dit in verband met de gezondheid en veiligheid van mensen met epilepsie en autisme. Ook is het geluid dusdanig afgesteld zodat het voor iedereen een feest moet zijn. Dus GEEN piepende oren na afloop van deze Discoshow.

DJ’s Jan, Berrie en Arjan wonen op ’s Heeren Loo in Druten en hun passie is muziek. Zij zijn in hun vrije tijd altijd bezig met muziek. Zij draaien regelmatig met de Up & Down Discoshow op feestjes en doen dit met heel veel plezier.

Aanstaande dinsdag zijn ze dus te zien en te horen in het Forum van zorginstelling Zideris in Rhenen.

LET OP!!! Dit is een besloten feest. Dat betekent uitsluitend toegang voor cliënten, begeleiders en vrijwilligers van Zideris.

Het is nog niet bekend wanneer de opnames worden uitgezonden. Hierover houden wij u op de hoogte via onze site en Facebook pagina.

Wil je niet worden gefilmd? Geef het dan door aan de mensen van Omroep Gelderland.

Voor diegene die wel op de tv willen, kam je haren, trek je mooiste kleding aan en ga helemaal uit je dak op de muziek van Jan, Berrie en Arjan.

Stichting de Vreugdefabriek: Activiteiten, muziek en entertainment door en voor mensen met een beperking.

Wij wensen jullie allemaal heel veel plezier.