De dj’s van de Up & Down Discoshow draaiden afgelopen zaterdag in het Glazen Huis. Op de markt in Druten waren zij te zien en te horen tussen 14.00 en 16.00 uur. Deze dj’s draaiden verzoekplaten tegen betaling voor de actie “Serious Request”.

De initiatiefnemers, Machteld Walraven en Willem Broecks hadden deze actie georganiseerd met de hulp van veel vrijwilligers. De Vreugdefabriek wilde graag meewerken aan dit goede doel met onze enthousiaste plaatjesdraaiers. Berrie, Jan en Arjan die regelmatig op feestjes en evenementen draaien, wisten het publiek goed te vermaken. Er werd zelfs een polonaise gelopen op de Markt door de toeschouwers.

Ook in het Glazen Huis hebben de heren dj’s de boel op de kop gezet. De organisatie en het radioteam stonden vrolijk mee te springen op de muziek die te horen was. Ook de gulle gevers konden het niet laten om mee te dansen voor het Glazen Huis.

Er is tijdens deze actie heel veel geld binnen gehaald voor Serious Request. Dit zal door de organisatie worden overhandigd bij het echte Glazen Huis in Apeldoorn.

Onze stichting is blij om hiermee een bijdrage te hebben kunnen doen voor dit goede doel. We hopen dat er heel veel geld is binnengehaald en dat het geld goed gebruikt gaat worden.

Graag willen wij Machteld, Willem, alle vrijwilligers, het publiek en de sponsoren bedanken voor dit mooie evenement. Speciale dank voor onze dj’s Berrie, Arjan en Jan die het weer geweldig hebben gedaan.

Mocht het Glazen Huis volgend jaar weer worden georganiseerd, dan willen wij met de Vreugdefabriek hier weer graag aan meewerken.

Op vrijdag 29 december zijn de dj’s van de Up & Down Discoshow te zien in Druten. Zij draaien dan in het TOP 2000 café van Maas en Waal. Locatie: de Bogerd Druten.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en Vreugdevol nieuwjaar.