De Mix van twee interactieve muziekprogramma’s was afgelopen zaterdagmiddag een groot succes. Met een combinatie van de Heedoemeesjooow en de Krasse Knarrenshow verzorgden wij met de Vreugdefabriek een 90 minuten durend programma. Zorginstelling Ipse de Bruggen in Zwammerdam vierde het één jarig bestaan van recreatieruimte “de Haven”.

Bij het binnenkomen van de bewoners werden zij ontvangen door onze accordeonist die bekende, Nederlandse liedjes uit zijn accordeon liet horen. Hierop werd al direct spontaan meegezongen door zowel de senioren als de jeugdige feestgangers.  De stemming zat er dus al gelijk in, het feest kon beginnen.

Accordeonist Krasse knarren Show

Na de Warming Up ging de polonaise van start en werd er luidkeels meegezongen op de muziek van Frans Bauer en John de Bever. Ook de mensen met een rolstoel deden met veel plezier mee.

Daarna was het tijd voor een spelletje met het publiek waarbij de deelnemers popjes moesten werpen in een muur met gaten. Er werden scores gegooid van 50 tot 2000 punten, echter elke deelnemer ontving een leuke prijs voor hun inzet.

Tijd voor onze dj om een aantal verzoekjes te draaien, hierop werd volop gedanst en meegezongen op de dansvloer. Met de mix van verschillende hits werd het een feestje op de dansvloer.

Voor de oudere bewoners draaiden we een Bingo waarbij leuke prijzen waren te winnen. Dat de jeugd ook zo dol op bingo is hadden we niet verwacht, echter ook zij deden heel fanatiek mee met dit altijd weer spannende spelletje.

De tijd vloog voorbij en na nog wat verzoekplaatjes werd het alweer tijd voor de finale. Hierbij namen wij afscheid van de feestvierders tijdens een gezellige polonaise. Voor iedereen was er nog het felbegeerde Heedoemeesjooow diploma en werden onze foto’s en buttons uitgedeeld.

Aan de reacties van het publiek en de organisaties kunnen we zeggen dat deze mix een succes is geweest. In de zomer komen we waarschijnlijk nog een keer terug in Zwammerdam voor een optreden met de Vreugdefabriek.

Wij bedanken de organisatie en begeleiders voor de fijne samenwerking en het publiek voor hun gezellige aanwezigheid.

Wat ons betreft, heel graag tot een volgende keer, Gijs, Suzanne en Jan.