Up & Down Discoshow

De Up & Down Discoshow

De Up & Down Discoshow draait op woensdag 20 juli tijdens de intocht van de Nijmeegse 4 daagse in Druten. De dj’s met een verstandelijke beperking draaien bij de voormalige basisschool “De Dijk” net voorbij de rotonde van het Javaplein. De organisatie heeft ervoor gekozen om met de deelnemende bands, artiesten en dj’s een reis door de muzikale geschiedenis te maken. Het publiek kan genieten van muziek vanaf de jaren 30 tot de hedendaagse top 40.

De DJ’s van de Up & Down Discoshow verzorgen de muziek uit de jaren 60 en 70 met Soul, Disco, Funk en Motown . Natuurlijk zijn verzoeknummers van harte welkom, DJ Berrie en DJ Arjan draaien deze met veel plezier vanaf 8.30 uur. Wanneer u bij onze dj’s een plaatje aanvraagt, ontvangt u een button van stichting de Vreugdefabriek GRATIS.

Wilt u onze stichting steunen? Koop dan een button voor 1 euro en help hiermee onze organisatie die het doel heeft om mensen met een (verstandelijke) beperking op een creatieve, actieve en zinvolle manier deel te laten nemen aan de maatschappij.

De Vreugdefabriek, Activiteiten, muziek en entertainment DOOR en VOOR mensen met een beperking en ouderen.

Kijk voor meer info op: http://www.druten.nl/vierdaagse/