De vakantie is voor de meeste mensen alweer voorbij, ook voor ons. Dit betekent dat we weer gaan beginnen met onze activiteiten en optredens. Voor de maand september staan weer een aantal optredens gepland. Ook krijgen we steeds meer aanvragen binnen voor de diverse interactieve muziekprogramma’s die wij bieden. Zorginstellingen, verzorgingshuizen en daaraan gerelateerde organisaties in heel Nederland weten ons te vinden.

Ook voor onze nieuwste activiteit, de belevenistafel is er veel interesse vanuit de ouderen en gehandicaptenzorg. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee en willen ook met deze activiteit vreugde brengen bij de mensen die het zo hard nodig hebben.

Natuurlijk kunnen wij dit niet zonder onze vrijwilligers. Voor deze Toppers zit de vakantie er ook weer op, ze hebben er allemaal weer heel veel zin in. Zij doen dit allemaal met heel veel liefde en geheel belangeloos.

Op dinsdag 15 augustus zijn we “live” te horen op Omroep Gelderland Radio . Tussen 11.00 en 11.15 uur mogen wij bij het programma Gelderland Helpt een oproep doen. Wij zijn voor onze stichting op zoek naar allerlei  kleine muziekinstrumentjes. Deze gebruiken we bij de diverse interactieve muziekprogramma’s zoals de Krasse Knarren Show en de Heedoemeesjooow.

De AGENDA voor de komende weken

Dinsdag 15 augustus: De Vreugdefabriek “Live” bij omroep Gelderland tussen 11.00 en 11.15 uur

Zaterdag 16 september: Met de Krasse Knarren Show zijn we te gast bij zorgorganisatie de Blije Borgh in Hendrik Ido Ambacht.

Dinsdag 19 september: Onze vrijwilligers gaan met de Belevenistafel naar WZC de IJsselheem in Zwolle.

Woensdag 20 september: Verzorgen we een optreden met de Heedoemeesjooow t.g.v. het 10 jarig jubileum van Philadelphia de Fontein in Gorinchem.

Zaterdag 23 september: Optie Krasse Knarren Show in Wageningen.

Vrijdag 29 september: Dan gaan we met de Krasse Knarren Show naar WZC Padua in Tilburg. Dit Woon Zorg Centrum is onlangs op tv geweest bij het programma Geer en Goor zoeken een hobby. 

KRASSE KNARREN SHOW