De winnaars van onze deel en like actie op onze Facebook pagina zijn bekend. In 3 dagen tijd bereikten we meer dan 12.000 personen. Met 66 likes en heel veel leuke en vooral spontane reacties kunnen we spreken van een geweldig resultaat.

 De prijs

De winnaars hebben een activiteit met de belevenistafel gewonnen voor hun zorginstelling of verzorgingstehuis. De eerste winnaar is diegene die als 500e onze Facebook pagina heeft geliked. Uit alle deelnemers hebben we nog een winnaar van deze prijs door loting.

De 1e winnaar is Kim Veldhuizen van NNCZ (Jannes der Sleedenhuis) uit Hoogeveen. De 2e winnaar, door loting is Rikie den Boer van WZC de Vaste Burcht uit Rossum. Namens de Vreugdefabriek van harte gefeliciteerd.

Geweldig nieuws voor de andere deelnemers!!!

De leverancier van de belevenistafel is erg enthousiast over onze stichting en wilt onze actie graag ondersteunen. Wij mogen ALLE deelnemers die onze Facebookpagina hebben geliked en gedeeld een GRATIS sessie met de belevenistafel aanbieden. Dit betekent dat we eigenlijk alleen maar winnaars hebben. Wij zijn echt overdonderd door dit mooie gebaar van Onwijs de leverancier van de belevenistafel.

De komende week zullen wij contact opnemen met alle deelnemers via Facebook d.m.v. een persoonlijk bericht. Winnaars die zelf contact met ons willen opnemen kunnen dit doen door ons te mailen  of het contactformulier van onze site te gebruiken.

Wij feliciteren alle winnaars en wensen iedereen heel veel plezier met hun prijs.

Uiteraard bedanken  wij de mensen Onwijs voor hun spontane medewerking.

 

Actie