De Zonnebloem regio Zuid Flevoland had vorige week vrijdag een dansmiddag voor mensen in een rolstoel georganiseerd.. Deze rolstoel dansmiddag vond plaats in buurthuis de Cartoon in Almere. De organisatie had de Krasse Knarren Show gevraagd om de dansmuziek en het entertainment te verzorgen.

Naast de bekende dansen als de Foxtrot en Quickstep draaiden we voor de liefhebbers ook de nodige walsjes. De verzoeknummers die we kregen varieerden van Andre Hazes, Frans Bauer tot Chubby Checker en John Travolta.

Dat John Travolta werd aangevraagd kwam waarschijnlijk mede door de videoclip die op grootbeeld was te zien. Suzanne had voor dit evenement allerlei fragmenten van dansfilms vanaf de jaren 50 meegenomen. Ook liet zij oude beelden van Almere op het grote witte doek verschijnen, die aandachtig werden bekeken.

In de pauze konden de bezoekers genieten van een rolstoeldans demonstratie door Mariette en Edwin. Dit danspaar lieten verschillende dansen zien zoals de Tango, Quickstep en Rumba.

Naast de dansmuziek die wij draaiden was er ook tijd voor een stukje entertainment in de vorm van het Muziekrad. Op ieder feest of evenement is dit interactieve gedeelte van ons programma altijd weer een succes. Hilarische momenten en vooral veel lachende gezichten van blije mensen.

Het werd zelfs zo gezellig dat we er niet onderuit konden komen om een polonaise te draaien. Prachtig om te zien hoe de mensen in rolstoelen en met rollators aansloten in de lange rij feestende mensen. Suzanne deelde hierbij allerlei hoedjes en petjes uit waardoor het leek alsof het Carnaval was losgebarsten.

Helaas kwam er aan deze gezellige middag weer een eind en moesten we weer afscheid nemen van deze vrolijke mensen. Omdat het optreden van de Krasse Knarren Show zo goed is bevallen, staat er voor volgend jaar alweer een boeking. Kijk voor de reacties in ons GASTENBOEK

Graag bedanken wij de organisatie van de Zonnebloem en het geweldige publiek voor deze gezellige middag.

Suzanne en Jan