Decoratiemateriaal

Van kinderkleding winkel Name it uit Den Bosch hebben we deze week prachtig decoratiemateriaal ontvangen. Omdat dit bedrijf erg enthousiast is over onze stichting, heeft men ons dit kosteloos aangeboden. De dames van deze bijzondere winkel willen wij daarom hartelijk bedanken.

Met de cactussen op boardmateriaal zijn wij uiteraard heel blij, hiermee hebben we ons decoratiemateriaal verder uitgebreid. Deze cactussen zullen worden gebruikt bij ons themafeest Mexico.

Decoratiemateriaal geschonken door Name it

Lichtapparatuur

Via de uitzending van Gelderland Helpt kregen we deze week van Guus uit Arnhem truss materiaal met spots en een besturingskast aangeboden. Hij heeft dit jaren gebruikt om het toneel te verlichten op een school. Hier is hij inmiddels mee gestopt, vandaar dat hij dit graag wilde schenken aan onze stichting. Deze verlichting gaan we gebruiken bij de Up & Down Discoshow. Hiervoor zijn we hem uiteraard heel dankbaar.

Helpt u ons ook mee?

Als stichting zijn we afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. Regelmatig zijn wij op zoek naar elektromaterialen, apparatuur, kantoormateriaal, flightcases enz. Mocht u iets willen schenken in de vorm van dit soort materiaal, dan horen wij het graag via ons contacformulier of bel 06 2820 4744.

Doneren

Uw steun is het begin van een stukje vreugde,hiervoor zijn wij u zeer dankbaar.
Word donateur en doneer eenmalig een bijdrage. Uw bijdrage kunt u rechtstreeks overmaken op ons rekeningnummer: IBAN NL64 INGB 0006 936 599 t.n.v. Stichting de Vreugdefabriek. Klik voor meer info op doneren voor de mogelijkheden.

Sponsoring

Sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt gelukkig steeds meer omarmd door het bedrijfsleven. Niet alleen met een financiële donatie, maar ook door vanuit haar eigen product of dienst een naturadonatie te doen. Hiermee ondersteund u als bedrijf het mooie werk van onze vrijwilligers. Wilt u ons helpen om Vreugde te brengen bij de mensen die het zo hard nodig hebben? Kijk dan voor de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Met uw hulp kunnen wij mensen die in zorginstellingen wonen een stukje Vreugde brengen met onze programma’s en activiteiten. Hiervoor alvast onze hartelijke dank.