Deejays Jan en Berrie van de Up & Down Discoshow draaiden afgelopen vrijdag in het TOP 2000 café van Maas en Waal. Deze dj’s met een verstandelijke beperking presenteerden 2 uur lang de leukste hits uit de TOP 2000. Dat zij veel fans hebben was wel duidelijk, veel cliënten van zorginstelling ’s Heeren Loo kwamen met hun begeleiding kijken en luisteren naar deze enthousiaste DJ’s.

Vlak voor het optreden werden Jan en Berrie geïnterviewd door de redactie van de Gelderlander, waarbij zij ook nog op de foto werden gezet voor de krant. http://www.gelderlander.nl/regio/maas-en-waal Ook waren zij live te beluisteren op de regionale zender RTV Totaal.

Het werd een geweldig optreden, waarbij zelfs nog gedanst werd door de bezoekers. De deejays kondigden op een professionele manier de muziek aan waarbij ze ook nog wat verzoekplaatjes draaiden. In de schitterende Boudewijn de Grootzaal die voor dit evenement speciaal was omgetoverd tot TOP 2000 huiskamer café werd het een hele gezellige middag.

Als dank voor hun optreden ontvingen deze deejays van de organisatie een cd bon, die ze ongetwijfeld goed kunnen gebruiken. Berrie en Jan hebben aangegeven dat zij er volgend jaar weer graag bij willen zijn mocht er weer een TOP 2000 café in Druten komen.

Namens onze deejays willen we de organisatie, het personeel van d’n Bogerd en het publiek heel erg bedanken voor deze prachtige muziekmiddag. En uiteraard een gezond en VREUGDEvol 2017 toegewenst.

 

DJ'S JAN EN BERRIE TOP 2000

Deze foto is gemaakt door Paul Rapp fotografie http://www.paulrapp.nl