Na het optreden van afgelopen zaterdag in Nijmegen was het zondag dubbel feest in Zoetermeer. We waren daar te gast voor 2 optredens met de Krasse Knarren Show bij Zorg Centra Haaglanden locatie Oosterheem. Het eerste optreden was voor de bewoners van de somatische afdeling. Met gezellige, oude muziek van onze accordeonist werden de bewoners ontvangen. Mooi was het om te zien hoe de bewoners op het grote beeldscherm oude beelden van Zoetermeer bekeken. Met 2 rondes bingo werden er leuke prijzen gewonnen en werd er meegezongen op de liedjes van weleer.

De tweede show was voor een groep (dementerende) ouderen met familie. De stemming zat er al gelijk in toen de mensen binnen kwamen en ze de oude muziek hoorden. Er werd spontaan gedanst op een paar walsjes en meegezongen met muziek van o.a. de Havenzangers, Johnny Jordaan en Jantje Koopmans.

Met het rad van de muziek en de interactie met het publiek werd het helemaal een feest. Iedereen deed mee en werd er meegezongen op de hits uit het grijze verleden. We hebben zelfs Surinaamse en Indonesische muziek op verzoek gedraaid. Maar de klapper van die middag was toch wel de Griekse Sirtaki die werd aangevraagd door een Griekse bewoonster. Zij danste spontaan deze dans en werd al snel gevolgd door haar medebewoners. Een prachtig gezicht om te zien hoe deze mensen genoten en plezier met elkaar hadden. Omdat de dansvloer vol bleef, hebben we besloten maar 1 bingo ronde te draaien. Ook hier waren veel liefhebbers voor en was het muisstil tijdens het opnoemen van de nummers.

Helaas kwam er ook aan dit optreden weer een einde, met een polonaise namen we afscheid van dit geweldige publiek. Wij bedanken de organisatie, het personeel en de bewoners voor deze prachtige middag. Het is heel mooi om te horen na afloop van familieleden dat wij met dit programma voor veel geluksmomenten hebben gezorgd. Een mooier compliment is niet denkbaar.

FeestIMG-20160627-WA0003