Afgelopen zaterdag verzorgden wij met de Krasse Knarren Show de muziek en entertainment tijdens de dag van de ouderen in Tilburg. In het prachtige Bruine café van woonzorgcentrum Padua in werd het een gezellige middag voor de bewoners. Met een prachtig decor, foto en filmbeelden van het oude Tilburg op grootbeeld en natuurlijk heel veel muziek uit het grijze verleden wisten Suzanne, Gijs en Jan er weer een prachtige show van te maken.

Dit interactieve muziekprogramma voor ouderen begonnen we met een aantal liedjes die werden gespeeld door onze accordeonist. Mooi om te zien dat de bewoners al direct meezongen en deinden op die oude muziek zoals: Het kleine café aan de haven en Als de klok van Arnemuiden. Een stuk entertainment wat iedere keer weer erg wordt gewaardeerd door deze doelgroep. Ondertussen werden de bingokaarten uitgedeeld en konden we na het optreden van onze accordeonist beginnen met de Bingo. Wat was het stil tijdens het opnoemen van de nummertjes. Natuurlijk waren er leuke prijzen te winnen, die wij namens de Vreugdefabriek beschikbaar stellen.Krasse Knarren Show in Tilburg

Na de bingo was het tijd voor het interactieve spel “het Rad van de Muziek”. Bij dit spel werd het gehele publiek betrokken wat leidde tot hilarische momenten en heel veel lachende gezichten. Met ook hierbij weer muziek van lang geleden waarbij vrolijk werd meegezongen door de bewoners, familie en verzorgend personeel. Naast de muziek zorgt een stuk entertainment van Suzanne, Gijs en Jan ervoor dat de bezoekers bij dit onderdeel heel actief meedoen bij dit programma.

De tijd vloog voorbij, maar gelukkig konden we nog wel wat verzoekplaatjes draaien waarop wederom volop werd meegezongen.                                                                                                                                                 Daarna was het alweer tijd voor de laatste liedjes met als afsluiting een geweldige polonaise. Het werd een heel gezellig  feest in Tilburg. Graag bedanken wij de organisatie voor de fijne samenwerking en natuurlijk het fantastische publiek van woonzorgcentrum Padua in Tilburg.

Suzanne, Gijs en Jan

Kijk voor de videobeelden op: https://youtu.be/lO8CrBvUxNk