Feest binnen 5 minuten met de Heedoemeesjooow? Ja u leest het helemaal goed. Afgelopen vrijdag waren we met ons interactieve muziekprogramma voor mensen met een beperking te gast in het Brabantse Vught. Op de schitterende locatie van Kasteel Maurick http://kasteel-maurick.nl/ mochten wij met de Heedoemeesjooow een optreden verzorgen voor de bewoners / cliënten van stichting Philadelphia Zorg regio Zuid. https://www.philadelphia.nl/

Bij het eerste nummer dat we draaiden begonnen de gasten al direct met een polonaise. Prachtig om te zien hoe het publiek al direct uit het dak ging. Dansende, zingende mensen die echt zin hadden in een feest.

De organisatie had voor deze gelegenheid ook de Karaokeshow bij ons geboekt. Met maar liefst 20 deelnemers was dit echt een geweldig succes. Bij ieder nummer werd er luidkeels meegezongen door het enthousiaste publiek. Artiesten als Andre Hazes, Frans Bauer, Jannes, George Baker en zelfs Eminem werden op perfecte wijze geïmiteerd. Sommige deelnemers waren naar ons idee zelfs beter dan de originele artiesten.

Tussen de optredens door was er natuurlijk ook nog even tijd voor verzoekplaatjes waarbij de dansvloer constant vol stond. Een kippenvel moment kregen wij bij een nummer van Guus Meeuwis. Alle feestgangers inclusief begeleiding stonden op de dansvloer met elkaars armen om de schouders en zongen luidkeels mee met het nummer Brabant. Toen DJ Gijs daarachter aan de Sirtaki draaide ging het dak er echt helemaal vanaf. Wat kunnen ze bij stichting Philadelphia feesten!!!

Tussen het Karaoke en het feesten door was er ook nog even tijd voor een spelletje met het publiek waarbij leuke prijzen waren te winnen. Aan het eind van de avond namen we afscheid van al die gezellige mensen met een daverende polonaise. Helaas kwam hiermee alweer een einde aan een SUPER feest.

Bij het naar huis gaan van de gasten ontvingen zij van Suzanne een Heedoemeesjooow oorkonde, een foto en button van de Vreugdefabriek ter herinnering aan dit geweldige feest.

Wij willen de organisatie en het personeel van kasteel Maurick ( wat kunnen ze daar lekker koken) bedanken voor de hele fijne samenwerking en prima ontvangst. Wat ons betreft, tot een volgende keer.

 

Suzanne, Gijs en Jan