Krassen Knarrenshow de Eikenhorst

Afgelopen zaterdag verzorgden Gijs, Suzanne en Jan met de Krasse Knarren Show een interactief muziekprogramma voor (demente) ouderen in verpleeghuis de Eikenhorst in Groesbeek. Ruim 80 bezoekers genoten van dit anderhalf uur durende programma waarin de bewoners werden meegenomen naar de tijden van weleer.

De show begon met onze accordeonist die op zijn accordeon een aantal oude meezingers speelde en hiermee al direct de stemming erin bracht.

Het grote podium in Kapel Onder de Bogen op Park Dekkerswald werd door ons omgetoverd in een Oud Hollands decor. Er werden oude foto’s en beelden van Groesbeek en omgeving op een groot beeldscherm vertoond. Heel mooi was het om te zien hoe de mensen veel van de foto’s en beelden herkenden en hier enorm van zaten te genieten.

Tijdens de Oud Hollandse Bingo waren de mensen geconcentreerd bezig om hun bingokaarten vol te krijgen. Voor de gelukkige winnaars waren er leuke prijzen beschikbaar gesteld door stichting de Vreugdefabriek.

Na de bingo was het tijd voor het Krasse Knarren Muziek rad  waarbij de mensen uit het publiek aan het rad mochten draaien waarop liedjes van toen stonden vermeld. Op geheel eigenwijze werden deze liedjes gepresenteerd. De manier van deze humoristische presentatie viel bij het publiek erg in de smaak, er werd veel gelachen en iedereen deed gezellig mee.

Als knaller werd het programma afgesloten met een aantal heerlijke meezingers waarbij werd ingehaakt en vrolijk werd meegezongen door de feestgangers. Suzanne, Gijs en Jan van de Krasse Knarren Show hebben zelf ook enorm genoten van al die blije gezichten die wij met ons programma een leuke middag hebben bezorgd. Dit is het doel van de Vreugdefabriek.

Na afloop mochten wij veel leuke en vooral lieve reacties in ontvangst nemen. Graag bedanken wij de organisatie, het personeel van de Kapel Onder de Bogen en natuurlijk het geweldige publiek.

Wat ons betreft, graag tot een volgende keer.