TOP 2000 Café organisator Niels Gijsbers heeft ook dit jaar weer de Vreugdefabriek gekozen tot het goede doel. Niels draagt onze stichting een warm hart toe en maakte ons vorig jaar blij met een bedrag van maar liefst € 750,00.  We hopen natuurlijk dat we dit jaar weer mogen rekenen op een mooi bedrag voor de Vreugdefabriek.

Op donderdag 28 december is de TOP2000 Popquiz, een muziekquiz met leuke popweetjes, foto’s, muziekfragmenten en meezingers. De popquiz begint om 20.00, de presentatie is in handen van DJ Edwin Meeuwsen.

Op vrijdag 29 december wordt er een platen en cd beurs worden georganiseerd van 11.00 uur tot 17.00 uur. Liefhebbers kunnen lekker snuffelen tussen meer dan 80 meter aan LP’s, singles en cd’s. De toegang is gratis.

Het café is geopend op donderdag van 18.00 uur tot 01.00 uur en vrijdag van 11.00 uur tot 01.00 uur.

Op vrijdagmiddag treden de dj’s van de Up & Down Discoshow op. Zij draaien tussen 14.00 en 17.00 uur  muziek voor jong en oud. Verzoekplaatjes zijn van harte welkom die middag. Onze dj’s met een beperking hebben er in ieder geval alweer zin in.

Vrijdagavond 29 december draaien Martin Hermsen ( oud dj van de Kikvorsch) en Jan Vos (oud dj van de Stoep) weer de mooiste nummers uit de TOP 2000. Vorig jaar draaiden deze dj’s ook op de slotavond waar het heel gezellig werd. Ook dit jaar treden deze heren weer op als dj Peppie en dj Kokkie.

Wij zijn natuurlijk heel blij met de donatie die we van Niels gaan ontvangen. Maar wilt u onze stichting ook steunen? Dan kunt u uw bijdrage in de spaarpot doen van de Vreugdefabriek op de bar. Ook consumptiemunten zijn van harte welkom.

Kom dus naar het gezelligste TOP 2000 café van Maas en Waal. Locatie D’n Bogerd in Druten. En steun hiermee stichting de Vreugdefabriek. Alvast heel erg bedankt.

 

TOP 2000 Druten 2017

 

Wij wensen u hele fijne kerstdagen.