Hoera voor de Vreugdefabriek werd er geroepen tijdens de uitreiking van de cheques op het hoofdkantoor van de ING bank in Ede. Zaterdagmiddag waren wij uitgenodigd om op het hoofdkantoor van de ING bank onze cheque in ontvangst te komen nemen.

De actie Help Nederland Vooruit waarvoor wij door de ING waren geselecteerd heeft ons een geldbedrag opgeleverd van maar liefst € 1000,00. Dankzij de vele stemmen die wij mochten ontvangen zijn we dus echt in de prijzen gevallen. Het geldbedrag willen we gaan gebruiken om een Tovertafel en snoezelmateriaal aan te schaffen in de toekomst. Hiervoor zijn we hard aan het sparen zoals wellicht bekend.

De meeste stemmen hebben de vrijwilligers van het Rode Kruis gekregen. Voor hun doel om kinderen van arme gezinnen een zorgeloze vakantie aan te bieden mochten zij een bedrag van € 5000,00 ontvangen. Net als de andere aanwezige deelnemers van deze actie waren wij heel blij voor deze organisatie met dit fantastische doel. Een verdiende 1e plaats dus voor deze mensen, die wij nogmaals van harte willen feliciteren namens de Vreugdefabriek. Een groot hoera voor deze winnaars.

Na de uitreiking van de cheques werd er nog even nagepraat en ging iedereen weer huiswaarts. Graag willen wij Mark en zijn collega van de ING bank heel erg bedanken voor de fijne ontvangst, de koffie met gebak en het allerbelangrijkste, de € 1000,00 die we mochten ontvangen.

Uiteraard willen wij ook alle mensen die op ons hebben gestemd enorm bedanken voor hun steun en hun stem. Ook Otto Vleming van RTV Rijnstreek waar wij in de radiostudio te gast mochten zijn om de Vreugdefabriek en de actie Help Nederland Vooruit te promoten, heel erg bedankt.ING Help Nederland Vooruit