DECOR HUISKAMER OPTREDEN

Zondag 18 juni hebben we een huiskamer show verzorgd in Velp (Gld). Voor de cliënten van zorginstelling Siza was dit de laatste dag van het vakantieprogramma. Voor 12 cliënten had de organisatie de Vreugdefabriek uitgenodigd om het slotfeest te verzorgen. Met een mix van de Krasse Knarren Show en de Heedoemeesjooow hadden wij het programma aangepast naar de wensen van de organisatie en het publiek.

Om snel contact te krijgen met het publiek ging Suzanne de cliënten persoonlijk ophalen. Zij bracht de mensen in haar mooie kostuum naar de huiskamer waar het feest zou plaatsvinden. Bij binnenkomst keken de cliënten hun ogen uit toen ze het decor zagen terwijl er een rustig achtergrondmuziekje werd gedraaid.

Tijdens het hele programma stond er een cliënt vanaf de gang mee te genieten. Zij vond het  te spannend om tussen de mensen in de huiskamer te zijn.

Op verzoek van de organisatie speelden wij SPLINGO, de plaatjesbingo op maat gemaakt door Suzanne. Dit was voor de mensen een geweldige belevenis, bij de geluidsfragmenten werd er vrolijk meegezongen. Deze speciale bingo was op zicht al een feest.

Na de Splingo was het tijd voor het Rad van de Muziek. Dit item zorgde ook hier met de huiskamer show voor een geweldige interactie met het publiek. Er werd luidkeels meegezongen door zowel de cliënten als de begeleiding. Iedereen werd voorzien van een instrument en zo vormden we een heus orkest. Bij de eerste noten van de muziek kwam de dame die de hele tijd op de gang had gestaan plotseling de huiskamer binnen. Ook zij wilde muziek maken, zingen, dansen en genoot met volle teugen van de aandacht die zij kreeg.

Van de organisatie kregen we te horen dat wij met ons programma hiermee veel hadden bereikt gezien deze mevrouw heel zelden meedoet met activiteiten. Een heel groot compliment voor ons dus.

Tijdens de finale werd er volop gedanst en moesten we alweer afscheid nemen van dit geweldige publiek. Wij bedanken de organisatie voor de fijne samenwerking en natuurlijk de cliënten voor hun enthousiasme. Deze huiskamer show zullen wij niet snel vergeten, het was helemaal TOP!!!

Heel graag tot een volgende keer. Suzanne, Gijs en Jan.

In verband met de privacy van de cliënten hebben wij geen foto’s van het publiek.