Accordeonist Krasse knarren Show

Aanstaande zaterdag verzorgen we met de Krasse Knarren Show een interactief muziekprogramma voor de bewoners van de Eikenhorst op Dekkerswald in Groesbeek. Met dit programma nemen wij (demente) ouderen mee terug in de tijd van toen. Met een decor uit de jaren 50 zullen de gasten zich gelijk helemaal thuis voelen.

Zij worden bij binnenkomst muzikaal onthaald door onze accordeonist die oude liedjes uit zijn accordeon tovert.

Daarna neemt onze dj het over en start hij met bekende luisterliedjes van o.a. Wim Sonneveld, Willy Alberti en de Zangeres zonder naam.

Voor de liefhebbers draaien we de Oud Hollandse Bingo waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Onze presentator en zijn assistente draaien dit toch altijd spannende spel waarbij het voor iedereen mogelijk is om aan deel te nemen.

Bij het rad van muziek mogen de bewoners een slinger aan het rad geven waarop heel veel bekende muziek staat. Het liedje waarop het rad stopt wordt door onze dj gedraaid waarbij onze creatieve duizendpoot Suzanne in het publiek de mensen actief mee zal laten doen met de liedjes.

Tijdens dit programma worden er oude filmbeelden en foto’s van Groesbeek en omgeving op een groot beeld geprojecteerd. Voor de bewoners zullen deze beelden een bron van herinnering en herkenning zijn.

Tussendoor spelen we diverse spelletjes met het publiek waarbij ook weer leuke prijzen zijn te winnen.

Natuurlijk zorgen we ook voor dansmuziek uit die “goeie ouwe tijd”. Met een uitgebreide muziekcollectie vanaf de jaren 30 kunnen we de dansliefhebbers trakteren op een mooie tango, foxtrot, wals maar ook oude dansen zoals een Veleta, Polka of Mazurka.

Ons geluid wordt dusdanig afgesteld zodat het voor iedereen gezellig blijft. Onze luidsprekers worden verpakt in het decor waardoor ze niet zichtbaar zijn.

We hebben er in ieder geval weer heel veel zin in om met de bewoners van de Eikenhorst een leuke middag te bezorgen.