In verband met het 10 jarig jubileumfeest van stichting Philadelphia Zorg, “de Fontein” had de organisatie de Heedoemeesjooow geboekt. Op woensdag 20 september gingen onze vrijwilligers naar Giessenburg om de muziek en entertainment te verzorgen.

Voor de mensen met een verstandelijke beperking die bij Philadelphia wonen moest het een feestje worden. En het werd een feestje, eerlijk gezegd kunnen we beter spreken over een superfeest. Iedereen had bij binnenkomst een hoedje op en een mooie slinger om de nek. Op de muziek kwam men in polonaise de zaal binnen, het feest kon beginnen.

Nadat iedereen een plekje had gevonden, begonnen we met de bingo. In overleg met de organisatie werd er gekozen voor de plaatjesbingo, Plingo. Voor de cliënten was dit weer een keer iets anders dan de gewone bingo. Tijdens het opnoemen van de afbeeldingen was het muisstil in de zaal. Echter bij de geluidsfragmenten zong iedereen uit volle borst mee met  de liedjes die heel herkenbaar waren.

Daarna was het tijd om te dansen op de vele verzoeknummers die werden aangevraagd. Met een volle dansvloer gingen niet alleen de cliënten, maar ook de begeleiding helemaal los.

Voor het entertainment gebeuren hadden we het poppetjes werpspel en het Poing Poing spel meegenomen. Hier werd spontaan door de mensen aan meegedaan, waarbij het toekijkende publiek zich vermaakte om de capriolen van de deelnemers.

Net als bij de spelletjes reageerde het publiek ook zeer enthousiast bij het Rad van de muziek. Er werd meegezongen en gedanst bij ieder nummer dat werd gedraaid, wat een vrolijke boel.
De tijd ging veel te snel voorbij op dit jubileumfeest en zo kwamen we toe aan de finale. Met een polonaise namen we afscheid van het publiek wat al feestend en zingend naar de BBQ liep.

Graag bedanken wij de organisatie voor de samenwerking en Janny van  Zaal en Partycentrum de Til voor de fijne ontvangst en goede zorgen. Het was TOP!!!

Heel graag tot een volgende keer, Suzanne en Jan.