De kerstshow met Up & Down Discoshow was wederom een succes. Onze dj’s verzorgden de achtergrondmuziek tijdens de kersttocht in Rhenen. Voor de derde keer waren zij gevraagd door zorginstelling Zideris voor dit jaarlijkse evenement.

Tijdens dit jaarlijkse evenement komen meer dan duizend mensen om de kerstmarkt te bezoeken. Het gehele terrein is versierd met lichtjes en er staan kraampjes met kerstartikelen. Deze zijn merendeels gemaakt door de cliënten van Zideris. Ook voor de inwendige mens wordt hier goed gezorgd. De standjes met warme chocomelk, koffie en kerstbrood worden druk bezocht.

Ook waren er diverse optredens te zien en te beluisteren op de route die de mensen liepen. Een koor met gezang, optredens met doedelzakken waren onder andere te zien en te horen tijdens de wandeling.

DJ’s Berrie en Jan brachten een gezellige sfeer met hun muziek in het restaurant. Vanuit deze ruimte vertrokken de deelnemers voor de kersttocht. Bij binnenkomst werd  gelijk meegezongen op de bekende kersthits. Hierdoor zat de kerststemming er al direct in.

Onder het publiek bevonden zich ook veel kinderen die vermaakt werden door onze dj’s. De bellenblaasmachine trok veel aandacht bij de allerkleinsten. Zij vermaakten zich prima met de honderden zeepbellen die in de ruimte verschenen. Een kerstshow voor jong en oud perfect verzorgd door Berrie en Jan.

De dj’s van de Vreugdefabriek worden regelmatig gevraagd om de achtergrondmuziek te verzorgen. Dit doen zij o.a. bij recepties, jubilea en andere evenementen. Zij zorgen voor de juiste muziek met een aangenaam geluidsniveau. Indien gewenst regelen zij ook de verlichting en decoratie.

Mede met de kerstshow van de Up & Down Discoshow en de geweldige organisatie werd ook dit jaar de kersttocht weer een geweldig succes.

Wilt u volgend jaar deze kersttocht bezoeken? Dan kunt dit alvast in uw agenda noteren op vrijdag 14 december 2018.

Wij bedanken het publiek en de organisatie voor de gezelligheid. Wat ons betreft heel graag tot volgend jaar. Tevens wensen wij u hele fijne feestdagen en een Vreugdevol nieuwjaar.