Rollatorloop 2016

Krasse Knarren Show in het Olympisch Stadion in Amsterdam

Stichting de Vreugdefabriek zal met de Krasse Knarren Show de zevende editie van de rollatorloop in het Olympisch Stadion in Amsterdam muzikaal opluisteren. Op 7 september vindt hier de landelijke rollatorloop plaats waaraan een paar honderd wandelaars met een rollator deelnemen. Er kunnen diverse afstanden worden gelopen, deelname aan dit leuke evenement is geheel kosteloos.

Het podium van het ereterras zal door de Vreugdefabriek worden aangekleed met een groot decor uit de jaren 50. Vanaf deze plek zullen onze dj’s muziek draaien voor de deelnemers en toeschouwers. Verzoeknummers zijn van harte welkom en dansen is helemaal gratis. Ook spelen we het Rad van de Muziek tijdens ons interactieve muziekprogramma. De Krasse Knarren Show begint om 12.00 uur.

Na de Krasse Knarren Show zal om 13.45 uur de officiële opening plaatsvinden waarbij de Olympische vlam zal branden.  

De bekende zanger Ronnie Tober bekend van o.a. de hits rozen voor Sandra en naar de kermis zal hier tevens een optreden verzorgen. En waar Ronnie optreedt is het altijd feest.

De deelnemers worden bij de finish muzikaal ontvangen door het Fietsorkest.

Het belooft een geweldig evenement te worden voor de vele deelnemers en het publiek.

Kijk voor het complete programma op http://www.rollatorloop.nl/

Iedereen met een rollator kan meedoen, uw rollator is uw toegangsbewijs. Er zijn verschillende afstanden waarbij de kleinste 400 meter is en de grootste 2500 meter. Vanaf heden kunt u zich opgeven via www.rollatorloop.nl of telefonisch op (020) 305 44 00. Deelname is gratis.

De vrijwilligers van stichting de Vreugdefabriek hebben er in ieder geval heel veel zin in en zien u graag op woensdag 7 september in het Olympisch stadion in Amsterdam voor de zevende editie van de rollatorloop.

De rollatorloop is een initiatief van buurtzorg Amsterdam in samenwerking met het Olympisch Stadion.