Afgelopen woensdag werd het een megafeest tijdens de 7e editie van de Nationale Rollatorloop. De Vreugdefabriek zorgde met de Krasse Knarren Show voor een prachtig optreden. Onze accordeonist zorgde met zijn Oud Hollandse hits al direct voor een geweldige stemming. Mooi om te zien hoe de ouderen meedeinden en meezongen op de bekende liedjes van weleer. Kijk voor een impressie naar de foto’s onderaan dit artikel. Kijk voor alle foto’s op: https://goo.gl/photos/rrVzj2H4svFjtjyQ6

Om het publiek een beetje ( muzikaal) op te warmen bij een temperatuur van 27 graden werd een Warming Up gedaan. Bij de eerste klanken van de muziek gingen al direct honderden handen de lucht in, op muziek van o.a. Chubby Checker, de Deurzakkers, Luv en het Slavenkoor werden de spieren klaargestoomd voor een geweldig feest. Vanaf het grote podium was het heel mooi om te zien hoe de honderden mensen van gemiddeld 75 jaar zich vermaakten.

Speciaal voor dit evenement hadden we ons grote, complete decor opgebouwd. Hiermee werd het podium omgetoverd naar een woonkamer en keuken uit de jaren 50. Voor velen heel herkenbaar en vol herinneringen aan die tijd van weleer.

Er werd gedanst op walsmuziek, meegezongen op Amsterdamse hits en zelfs polonaise gelopen. Zelfs toen de startschoten van de rollatorrace afgingen bleven de mensen voor het podium feesten, wat een megafeest. Door de vele verzoeknummers en de mega gezellige mensen vloog de tijd te snel voorbij.

Op verzoek van de organisatie hebben we het programma van de Krasse Knarren Show ruim 1 uur verlengd. Daarna was het de beurt aan zanger Ronnie Tober die al zijn hits ten gehore bracht. Als toegift zong hij zijn grootste hit Rozen voor Sandra waarbij het publiek nogmaals helemaal uit het dak ging.

Door het volle programma en de vele verzoeknummers was er helaas geen tijd voor het Rad van de Muziek. Wie weet iets voor de 8e editie van de rollatorloop 2017.

Graag willen wij de organisatie, de catering, personeel van het Olympisch Stadion, de mensen van Mertens geluid en natuurlijk de rollatorwandelaars en het geweldige publiek bedanken voor dit geweldige evenement wat uitliep op een megafeest.

Iedereen bedankt en graag tot een volgende keer.

Suzanne, Gijs en Jan