Hun vreugde maakt ons blij!

Helpt u mee?
Steun ons

muziek en entertainment, het mag weer

jan 25, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Muziek en entertainment voor de gehandicapten en ouderenzorg, het mag weer. Als gevolg van de corona maatregelen hebben we lang niet kunnen optreden.

Maar nu is het dan eindelijk zover. We mogen ook weer met onze grote shows zoals de Krasse Knarren Show en de Heedoemeesjooow weer “On the Road”. Daarnaast kunt u ook de kleinere optredens blijven boeken. Voorbeelden hiervan zijn; Plaat op Maat en De Huiskameroptredens

Daarom staan onze vrijwilligers te popelen om weer op pad te gaan naar de zorginstellingen in Nederland en België.

Groen licht

Zoals in de persconferentie van gisterenavond bekend is gemaakt, wordt het organiseren van KLEINE evenementen en feesten weer toegestaan.

Ook voor zorginstellingen betekent dit het einde van een moeilijke periode. Bewoners en cliënten hebben het afgelopen jaar heel veel plezier en gezelligheid moeten missen.

Als gevolg van de coronamaatregelen heeft alles op het gebied van de muziek en entertainment op slot gezeten. Maar nu hebben we eindelijk groen licht.

muziek en entertainment

En u?

Vindt u het ook tijd voor een feestje? Wilt u uw bewoners of cliënten een middag of avond laten genieten? Met een show van de Vreugdefabriek kunt u rekenen op de juiste muziek en entertainment.

Met maar liefst veertien programma’s en activiteiten bieden heeft u bij ons een ruime keus. Voor zowel de gehandicapten als de ouderenzorg dus altijd een passende show of activiteit.

Onze vrijwilligers maken er altijd weer een feest van. Wenst u meer informatie?

Dan kunt u bellen naar 06 2820 4447 of mail naar info@devreugdefabriek.nl.        Of… gebruik ons contactformulier voor inlichtingen of boekingen.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Helpt u mee?

Samen staan we sterker!

Steunen als bedrijf

Wilt u samen met de Vreugdefabriek zorgen voor de Vreugde van mensen met een beperking en ouderen?